1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony napęd nie odpala gier. Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arti4244@wp.pl, Styczeń 12, 2013.

  1. arti4244@wp.pl

    arti4244@wp.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie. Kupiłen przerobiony napęd LT 2.0 ,ale gdy wkładam byle jaką gre to robi sie czarny ekran i po chwili wywala do menu konsoli. A jak wkładam płyty z filmami odpala bez problemu. O co tu może chodzić ? Proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Chyba chodzi o klucz napędu, nie jest wgrany prawidłowy do napędu, dlatego filmy odtwarza a gry nie ..
     
  4. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    bo pewnie wkadasz gry nagrane pod Lt 3.0 i one pod lt 20 nie zadziaaja :D
     
  5. arti4244@wp.pl

    arti4244@wp.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    np. jak wkladam wwe smackdown vs raw 2008 to nie odpala a to jest raczej pod LT 2.0
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A nagrales dobrze z pliku .dvd? Na dl plusy i clonemcd lub imgburn szybkosc x2.4?
     
  7. arti4244@wp.pl

    arti4244@wp.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak ale ani moje nagrane gry nie działaja ani pozyczone od innych a ni oryginalne. to raczej jest zwiazane z tym kluczem napędu bo tylko filmy odpala
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak masz dash nizszy niz 15x to da sie klucz wyciagnac przez rgh. Brak klucza w napedzie lub poprawnego
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    odpal oryginalną gre
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Pisal ,ze orginaly tez nie . To brak klucza.
     
  11. arti4244@wp.pl

    arti4244@wp.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no racja...no to słabo kolego....key zły...albo w najlepszym wypadku laser zryty lub soft nie taki jak trzeba......
     
  13. arti4244@wp.pl

    arti4244@wp.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co bym musial zrobic zeby to naprawic ?
     
  14. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. arti4244@wp.pl

    arti4244@wp.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja kupilem zflashowany naped pod LT 2.0
     
  16. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli tak jak napisałem musisz podmienić klucz. W linku, który podałem Ci u góry jest wszystko wyjaśnione.
     
  17. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    To że przerobiony to nic nie da.
    Jak nie wysyłałeś do sprzedającego klucza napędu zgodnego z twoją konsola, to nie ma prawa to działać.
    Trzeba wyciągnąć klucz z twojego starego napedu i wgrać do tego.

    Pozdrawiam !
     
Wczytywanie...

Poleć forum