1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony WD HDD do Xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alexxde, Grudzień 18, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. alexxde

    alexxde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Chce kupic 80gb HDD do Xboxa, bo 120 czy 250 to za duzo/drogo a 60 i mniej za malo :D
    Teraz czytalem tutaj troche http://xboxforum.pl/poradniki-f27/jak-podpiac-hdd-z-pc-do-xboxa360[bevs-bevt-beas-bjkt-bekt-velociraptor]-14421.html

    ale widze ze sa tylko HDSS do 20, 60, 120. Tzn ze 80ki nie sa obslugiwane? Prosze o pomoc :D Chcialbym to jeszcze przed swietami ogarnac ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sa obslugiwane ale musisz wgrac HDSS od 60 a wiec xbox bedzie widzial tyle miejsca jakbys mial dysk 60giga.

    Np ja mam WDka 160GB z wgranym HDSS od 120 i xbox widzi mi ok 107GB (jak dobrze pamietam). Wiec juz lepiej doplacic do 120GB
     
  4. alexxde

    alexxde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Okej to zdecydowalem sie na 160GB WD Scorpio Blue WD1600BEVT.
    Jak go przerobie to bedzie dzialal, ale tylko 120 beda dostepne, zgadza sie?
     
  5. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Mniej, ponieważ na dysku musi znaleźć się oprogramowanie xbox'a.
    Około 107 GB powinno być.
     
  6. M4TEJKO

    M4TEJKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Za takie dyski przerabiane można dostać bana. Więc uważaj jak będziesz się podłączał do xbox live! Jeśli grasz offline to nie masz się czego bać :)
     
  7. alexxde

    alexxde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Spoko, przerobiony firmware tez juz mam czyli tak czy tak kiedys dostane bana, bo czasami sie zdarza ze sie wlaczy do xbox live poniewaz jest podlaczony z kompem, a innej mozliwosci polaczenia ich narazie nie mam ;P no ale widzialem ze sa tutoriale do odblokowywania konsoli czyli raczej nie mam co sie bac, grac online i tak nie gram, no nie?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Co Ty za bzdury gadasz? Nie ma możliwości bana za przerobiony dysk! radzę poszukać informacji o tym a nie! zablokowane zostały nieoryginalny karty pamięci a dyski działają normalnie!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum