1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony X + Aktualizacja ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Divano, Grudzień 23, 2010.

  1. Divano

    Divano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem dość nie dawno x'a, jestem świeży w tych tematach więc wolałem zapytać mam dwa pytanka otóż :
    1. Mam przerobionego x'a i nieoryginalną grę nfs HP, gdy włączam grę konsola chce aktualizacji. Czy mogę zaaktualizować konsolę i czy reszta nieoryginalnych gier będzie działać i czy nie będzie żadnych problemów z konsolą ?
    2. Ostatnio mi kumpel powiedział, że ponoć można save'y przechowywać na pen drive lub mp3 itp. Czy to prawda ?
    Proszę o Pomoc ;))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    1) zalezy czy masz lt+ lub naped hitachi/samsung lub metode 3dashy inaczej ci oflaguje konsole i sobie nie pograsz w nfs bo niebedzie ci chcial odpalic tak samo ac b ( wszytsko dzieki kochanym zabezpieczniom ap25 :) poczytaj na forum)
    2) tak

    edit
    chociaz jak przerabiales niedawno to moze masz lt+
     
  4. Divano

    Divano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sprawdzić jaki mam napęd ? Konsolę przerabiałem na początku listopada.
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  6. Divano

    Divano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój napęd to : Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C.(2 żółte kabelki pod faceplate) Czyli mogę zaaktualizować czy nie ;P ? Bo ja się na tym nie za bardzo znam ;)
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    lt+ wyszlo na przelomie listopada grudnia wiec nie mozesz, pozostaje ci przerobic konsole na lt+ lub zastosowac metode 3 x dash ktora jest gdzies na forum
     
  8. Divano

    Divano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli znów muszę iść do serwisu i wydać kasę żeby mi działały nowe gierce ? Czy teraz nowe gry wszystkie będą wychodziły z tą barierą ap25 ?
     
  9. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    mysle ze stopniowo bedzie coraz wiecej tytulow z ap25 po cos to stworzyli ;)
     
  10. Divano

    Divano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakoś to mnie nie pocieszyło ;P Dzięki za pomoc
     
  11. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli mam przeróbke Ixtreme lt 1.2 i zaaktualizowałem już konsole grą AC 3( ktora mi nie dziala)
    I teraz przerobił bym ją na LT + wszystko ładnie by śmigało??
     
  12. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    tak, ale przypuszczalnie masz flage wiec nie podpinaj do neta bo dostaniesz bana
     
  13. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Przy okazji mam podobne pytanie, jeszcze nie jechałem do gościa przerobić konsoli ale bede miał LT+ 1.1 i tu pytanie: Jak wyskoczą mi aktualizacje to zawsze moge aktualizowac bez obawy? Dodam ze nie bede gral online tylko off.
     
  14. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No niestety flage złapałem :/
    Dziex. WESOŁYCH
     
  15. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    z lt+ wszystko poki co bedzie dzialac mozna aktualizowac, chyba ze wymysla nowe zabezpieczenie polecam sledzic forum
     
  16. stefanno

    stefanno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pewien dylemat. Ściągnąłem ostatnio gre pod tytułem Fighters Uncaged, która podobno nie ma żadnego powiązania z AP25, tak przynajmniej twierdzi ABGX. Mimo to, xbox każe ściągnąć najnowszą aktualizacje, inaczej gra nie pójdzie. Na przykład, Fable III odpaliłem bez problemu, po wgrania patcha w obraz gry. Nie wiem kompletnie co mam zrobić w tej sytuacji? Mogę ściągnąć aktualizacje, czy nic z tego? Mam raczej starszą wersje iX niż iXtreme+, o jedną wersje w dół chyba.

    Pozdrawiam
     
  17. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jak wgrasz aktualke to w fable 3(ma ap25 ale nie wymaga aktualki) juz nie pograsz i dostaniesz flage jezeli fighters uncaged do tej najnowszej aktualizuje
     
  18. stefanno

    stefanno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co w sytuacji, kiedy chce uruchomic oryginalna gre, ale mam przeorbionego x'a - czy wtedy mogę zaaktualizować xboxa, jeżeli załóżmy nie bede grał w piraty, aż nie wgram nowego ixtreme?
     
  19. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak masz przerobiona konsole, a bedziesz gral w oryginaly tak samo cie moga zbanowac jak na piratach bo tu chodzi o przerobiony naped
     
  20. stefanno

    stefanno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie chce grac online, w gry oryginalne, chce po prostu ja odpalić, offline. Z tym że chodzi o to nowe zabezpieczenie, czy nie poleci mi automatycznie oflagowanie po aktualizacji xboxa?
     
  21. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tego nikt ci nie powie bo nie wiadomo kiedy MS dojdzie jak wykryc ta przerobke i nie ma znaczenia czy uruchamiasz oryginaly czy nie, ban masz za sam fakt przerobienia
     
Wczytywanie...

Poleć forum