1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony x. Jak sprawdzić ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AlexSenda, Listopad 13, 2010.

  1. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siemasz.

    Mam do was pytanie. Jak mam sprawdzić jaką mam wersje xa (mam przerobionego) ? Bo słyszałem o tych nowych softach LT. Na czym to polega ? Bo chciałem pograć trochę on line a nie wiem co i jak.

    A i jeszcze jedno. Jeśli mam przerobionego to mogę wrócić na org ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz przerobionego to nie graj on line bo cie zbanuja za flash napedu.
    Jak chcesz sprawdzic jaka masz przerobke to sciagnij sobie jakas nowa gre i jezeli ci nie pojdzie to ixtreme v 1.x (x<7) jesli pojdzie ci bez problemu to masz flash lt (wtedy o nic sie nie matw kazda gra ci pojdzie) lub masz najnowszego ixtreme 1.7 o ile sie nie myle (wiaze sie to w pozniejszym czasie z patchowaniem gier na nizszy wave). A najlepiej jest zapytac sie przerabiajacego co ci zrobil. Jezeli chcesz zdiagnozowac bez nagrywania gier to musisz podac kiedy x byl przerabiany? Ogolnie o przerobce dowiesz sie z postow na forum temat byl juz poruszany wielokrotnie.
    Pozdro
     
  4. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    No wszystkie gry mi chodzą. Już Black Ops przeszedłem :> Jak ściągam gry to nic nie przerabiam. a xa kupiłem i przy wysyłce koleszka mi go rpzerobił to tak mniej więcej na pcozątku wakacji.

    A co z tym graniem on line ? bo słyszałem o tym lt że nie banują. O co chodzi ?

    i czy moge wrócić na org żeby grac on line ?
     
  5. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Sorry że ppp ale co do powrotu już się dowiedziałem.

    ALE LUDZIE O CO W KOŃCU CHODZI O TE LT ? JEDNI MÓWIĄ ŻEBY GRAĆ BEZPROBLEMOWO A DRUDZY ŻEBY NIE GRAĆ ?!
     
  6. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    no niestety już 3x ppp ale jak nie odpisuje nikt to będę pisał w nieskończoność :d up !
     
  7. variot

    variot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Prędzej czy później ban zawsze Cie dosięgnie ;)
     
  8. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Jeśli masz przeróbke niegraj online. Gra Online=Ban
     
  9. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Wcześniej LT był nie wykrywalny. Teraz niestety aby zagrać trzeba ściągnąć najnowszego dasha który wykrywa LT i flaguje konsole
     
  10. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Zawsze jest jakieś ryzyko żeby dostać bana..! Kto chce ten sobie gra ;)... ja mam to w nosie i gram też... Ale teraz właśnie jak pisał przedmówca jest nowy dash który wykrywa flash LT. Niedługo wyjdzie LT+ który nie będzie wykrywalny i będzie można grać dalej on-line ;).. Pozdro
    P.S jak działają Ci gry i nie sprawdzasz ich ani nie przerabiasz wave to znaczy ze masz LT ;)...
     
  11. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    aha. no dziękować ludzie :p kupiłem i gościo mi nie powiedział jaką mam przeróbkę.

    Wiecie kiedy te Lt+ wyjdzie ? i czy trudno to nagrać ? i czy będzie z kinectem działało ? ; d
     
  12. dfpbld

    dfpbld Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do gwiazdki napewno wyjdzie, choc licze ze nieco wczesniej. kinect dziala na nowym dashu i wydaje mi sie ze wersja flasha nie ma tu nic do rzeczy. choc zeby pograc w nowe gry pod kinect, bedziesz potrzebowal LT+.
     
Wczytywanie...

Poleć forum