1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony X360 - zmiana napędu na oryginalny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sosei, Maj 17, 2011.

  1. sosei

    sosei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    ~rok temu przerobiłem konsolę (napęd liteon).
    Teraz jednak chcę powrócić do Xbox live. Wiem, że podczas przeróbki (bodajże jungleflasherem) zapisywało się jakieś pliki i potem można było przywrócić FW napędu, ale typ który mi to przerabiał był mega profesjonalny i nic nie dostałem...
    wiem, ze glupie pytanie, ale chce miec pewnosc - czy kupując nowy napęd (taki sam) na allegro bedzie wszystko smigac normalnie (tj przed przeróbką - wszystko legalnie)?

    z gory dzieki za pomoc


    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    zmiana nic Ci nie da,kazdy naped ma klucz odpowiadajacy tylko i wylacznie konsoli z ktorej zostal wyjety,bez niego jestes w d....
     
  4. sosei

    sosei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok , dzieki za odpowiedź
    w takim razie (bo mam zamiar kupić kinecta)
    Czytałem trochę o tym na forum... ale nie wiem jak to wygląda na chwilę obecną
    Czy po aktualizacji dash'a będzie wszystko działać (chodzi mi o powiedzmy 'podstawowe' gry, oryginalne: kinect sports,adventures,active)?
    czy będzie rzucać się o aktualizację?
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    bedziesz musial zrobic aktualizacje dasha,ale jezeli chcesz kozystac z LIVE to przerob sobie konsole na lt+1.1 i bedzie wszystko ok...
    jwzeli konsola byla przerabiana rok temu to bardzo mozliwe,ze da sie z niej wyjac klucz wiec bedzie mozna wrzucic oryginalny FV lub ixtreme
     
  6. sosei

    sosei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, dzieki wielkie za pomoc :)

    pozdrawiam
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mozesz wrócić do oryginalnego fw na tym napedzie co masz.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum