1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony Xbox 360 i AC3 i Wiedźmin

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Julexking, Październik 30, 2012.

  1. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Poprosiłem rodziców o Assassin's Creed 3 i Wiedźmina 2 na gwiazdkę. Ale mam do was pytanie: Czy na przerobionym Xbox 360 będę mógł zagrać w oryginalne gry?

    PS Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jasne. tylko po co go przerabiałeś ?
    poproś rodziców o pieniądze które zainwestują w te gry, kup zgrzewkę płyt, nagrywarkę IHAS i nagrywaj sobie gry które tylko zechcesz a resztę pieniędzy..... hmmmm, no cóż, przepij albo kup coś rodzicom na gwiazdkę :]
     
  4. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Moi rodzice niestety uważają że nie wypada dawać (z okazji świat, czy urodzin) kasy i zawsze coś mi kupują. Wiem to trochę głupie :p

    PS Ale czy na pewno można grać w oryginalne gry na przerobionym Xbox'ie 360? Bo czytałem że aby odpalić jakąś grę nowszą oryginalną na X360 to trzeba zaktualizować dasha, a po tej czynności usuwa się przeróbka, a zależy mi na tym aby mi ona nie zniknęła.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a jaki masz teraz numerek dashboardu i jaką masz przeróbkę ?
     
  6. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przeróbkę mam LT 3.0, a dasha nawet nie wiem i nie wiem jak sprawdzić :(
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w ustawieniach systemu, na samym dole.
     
  8. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale to znaczy że mam jakiś starszy dash to nie będę mógł grać w AC3 i Wiedźmina 2 oryginalnego bez utraty przeróbki?
     
  9. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli masz LT+ 3.0 to nic ci się nie stanie z przeróbką i śmiało można aktualizować.

    Co do kasy to weź powiedz rodzicom, żeby mi dali ten hajs, a ja ci wyśle te gry . Bo tego nie widziałem, żeby do przerobionej konsoli kupować oryginały *** Może nich ci kupią co innego...
     
  10. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Aha to jak mogę spokojnie aktualizować to git. Dzięki dobrzy ludzie :)

    Kurczę. Znalazłem ten temat http://xboxforum.pl/lt-205/ixtreme-lite-touch-3-0-i-2-0-13599-0-aktualizacja-130533/index4.html i sam już nie wiem. Jedni mówią że cofnie, jedni ze nie cofnie. Proszę niech ktoś jednoznacznie powie, czy usunie przeróbkę, czy nie. I czy można normalnie do neta podłączyć i zaktualizować?

    Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim, służy do tego guzik "Edytuj"
    ~z0nk31
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wybierz sobie inny prezent bo po prostu szkoda a za pół roku stracą na wartości.
    może nagrywarkę Ihas ? :D
     
  13. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam nagrywarkę IHAS :) Dobra to dzięki za odp. A prezentu innego nie wybiorę, bo całą serie AC i Wiedźmina 1 nam oryginalne na PC, wiec fajnie by było mieć na półce AC3 i W2 do kompletu, a i tak rodzice płacą wiec git :D

    Jeszcze ostatni pytanie (mam nadzieję :D) na dziś: Czy jak będę robił aktualizację, to mam podłączyć do neta żeby się aktualizowało, jakoś się z pendrive bawić, czy ta aktualizacja będzie na płycie z grą? Sorry ze tak wypytuję teraz, ale mam od niedawna X360 i chcę się wszystkiego dokładnie dowiedzieć.
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na plycie bedzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum