1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony xbox a Mass Effect 3 (i nowy update)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lolmasz, Marzec 20, 2012.

  1. Lolmasz

    Lolmasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pare pytan, gdyż przez jakis czas konsole niezbyt uzywalem i nie do konca wszystko ogarniam. To moze na poczatek co wiem o konsoli, co moze pomoc przy pytaniach:

    Wersja dashboarda: 2.0.12625.0
    Przerobka: nie wiem, kupilem przerobione, nie wiem jak sprawdzic. Konsola przerobiona dosc dawno, nie wiem z przynajmiej 2 lata? Najnowsza gra ktora mi dzialala to bodajze Bulletstorm. Pierwsza ktora mi nie dzialala to AC:brotherhood.
    Data produkcji: 12:04:2008, wiec z tego co obczajalem naped powinien byc Benq


    Pytania:

    1 - kupilem oryginal ME3, czy update'ujac konsole update'm z plyty nic sie nie stanie (brick konsoli/nie mozliwosc odpalania piratow ktore moge odpalac w tym momencie?)
    2 - sa jakies latwe sposoby (soft mod, typu jakies oprogramowanie z usb czy cos, a nie wysylanie gdzies konsoli do przerobienia) obejscia tego nowego zabezpiecznia, ktore np nie pozwala mi grac w ac:brotherhood itp (czyli z AP 2.5)
    3 - mozna w jakis sposob odpalac w 'latwy' sposob gry arcade, typu wlasnie z usb czy cos? Albo full gry nawet? Bo cos czytalem o odpalaniu z dysku usb, wiec sie pytam :p

    Licze na wyjasniajace w pelni odpowiedzi, gdyz niezbyt sie orientuje, a chcialbym pograc chociaz w gre ktora legalnie kupilem, ale nie tracac mozliwosci grania w piraty ktore juz mam i mi dzialaja na ten czas ; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1)usunie lt bo masz 12xx a gra wymaga 13xxx może konsole przyblokować błędem
    2)najnowsze lt 3,0 jak masz kase xkey za 400zl
    3)można modyfikacja konsoli na rgh
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja DashBoard'a usunie przeróbkę. Przerób konsolę na LT 3.0 (najnowsza przeróbka) i wtedy wszystkie gry będą działały, po prawidłowym nagraniu: http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...szy-artykul-edycja-3-a-120365.html#post942283 Możesz uruchamiać gry z dysku czy pendrive'a, mając RGH. Zabezpieczenie ap 2.5 można ominąć (uruchomić bez potrzeby wgrywania nowego LT), gdy masz Dash'a 9199.
     
Wczytywanie...

Poleć forum