1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony xbox błąd.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez AlexSenda, Grudzień 25, 2011.

  1. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siema.

    Mam przerobionego x'a na lt 2.0 i gdy nagrywam Assassins Creed Revelations (nagrywam nowym img burnem z opcją "Truncate") wszystko jest ok. Wsadzam płytke do xboxa i wyskakuje coś takiego :

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    masz najnowszy dash lub cicha aktualizacje z live?
     
  4. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Albo sie zle nagralo czasem tez tak mam
     
  5. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    @Kakashi nigdy nie podłączałem do live. innego sposobu nagrania dasha nie mam.
    @weplausss płyte nagrywam 3 raz. dlatego już sie wkurzyłem i na forum wchodzę .
     
  6. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze sciagneles walnieta wersje AC i dla tego nie dziala
     
  7. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Nie jest ona jedną grą . Ściągnąłem 2 wersje AC i tak samo. Nagrywam również Drivera San Francisco i też nie działa. Tylko w przypadku Drivera nie wykrywa płyty.
     
  8. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    a jakie to płyty i jaką nagrywarką wypalane ?

    A czekaj, innego sposobu dasha nie mam tak napisałeś więc jaki masz dash obecnie hm ?
     
  9. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    dziś przy nagraniu skyrima : [​IMG]

    Płytki to zwykłe verbatimy a nagrywarka jakaś uniwersalna w laptopie. ale nagrałem nią bf3, mw3 i działają. Tak że to raczej nie jej problem.

    A dash mam zwykły starszy. tu zdj : [​IMG]
     
  10. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    no nie byłbym taki pewien, wszystko wskazuje na to że raz pali dobrze a raz pali źle - przynajmniej logicznie by tak z tego wynikało. Masz jakąś szansę sprawdzić na innej nagrywarce ? ewentualnie na innej konsoli te wypalone płytki ?
     
  11. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    innej konsoli nie ma szans. nagrywarkę mogę spróbować, jakieś specjalne życzenia na jakiej to wypróbować ? :p to pójdę może kumpel któryś ma taką jaką powiesz :)

    Ale zastanawiam się czemu assasina 3 razy pod rząd źle wypaliło ? później nagrałem Mortal Kombat i działa. Ale Mortal jest starszą grą. Te niektóre nowsze nie chcą się wypalić .. :<
     
  12. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    no tu właśnie może być problem, bo nowsze są większe objętościowo (xgd3) może nagrywarka nie radzi sobie z tym ? a może sprawdź czy jest nowszy firmware do niej. Najlepsza by była liteon 124b z fw od c4e. Ale jakakolwiek desktopowa powinna sobie poradzić do tych 97%... i powinno działać.
     
  13. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Fakt. dzięki. Nagrywarka mi sie jeb*e. jakieś plusy/piwa tu są ? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum