1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony xbox i kinect nie działa pomocy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lovekinect, Styczeń 21, 2012.

  1. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam nastepujący problem z moim xboxem. Otóż miałem przerobionego xboxa ale nie działały mi najnowsze gry na kinecta właśnie po to oddałem go do ponownej przeróbki by wgrać nowy system i dash. Po przeróbce ucieszony odpalam xboxa i co widzę brak awatarów nie przejmuję się podłączam do xboxa kinecta i co widzę oto taki komunikat : "Korzystanie z technologii Kinect wymaga aktualizacji sytemu. Aby uzyskać aktualizację, zaloguj się do usługi Xbox LIVE. Więcej informacji można znaleźć na stronie www.xbox.com/update." oto moje pytanie mam xboxa po przeróbca na nowo gry na kinecta działają ale kinect nie czy da się coś zrobić czy znowu będę musiał oddawać xboxa do przerobienia na nowo ?? Dash 2.0.13604.0. Dzięki za każdą odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znajdź w necie dasha 13604 z avatarami. Nagraj na pena i aktualizuj z pena. Powinno się zaktualizować bez problemu bo dodajesz tylko avatary.
     
  4. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mlodybalon
    dzięki za pomoc ale mam pytanie czy nie usunie mi to przeróbki systemu ??? i czy dzięki temu będzie działać mi kinect i pirackie gry ???
     
  5. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jak to zrobię to nie usunie mi się przeróbka mam xbox 360 arcade ??? myślisz ze to pomoże i nie będę musiał przerabiać na nowo i kinect zacznie działać ???
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jaki masz ixtreme? Jeśli lt 3.0 to nie usunie

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem da się to jakoś sprawdzić ?? nie zostałem poinformowany o tym
     
  8. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    wgrywaj bez obaw :) nie usunie
     
  9. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaufam ci i to zrobię. Jak to zrobię napisze czy wyszło czy nie
     
  10. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aktualizacja nie usuwala juz przerobki 1.9, 2.0 i 3.0 - jesli masz starsza to bedziesz musial przerabiac raz jeszcze..
     
  11. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wam wszystkim zaktualizowałem konsolke z pena i wszystko śmiga ładnie i bez problemu piraty działają . Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
     
  12. breq

    breq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,

    czy rozwiązanie kolegi pomoże mi z moim?
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/kinect-sports-nie-widzi-mnie-119983.html
    Kinect wołał o aktualizację przy Kinect Sport, zrobiłem ją z płyty ktorą włożyłem (kopia zapasowa), po aktualizacji kinect nie działa z tą grą :/
    Na origynalnej Adventures działa bez problemu, tam mnie w ogole nie widzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum