1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony xbox i nagrywarka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Alvarix, Wrzesień 6, 2011.

  1. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, odrazu chce wytlumaczyc moje zapewne glupie pytanie no ale to stad ze jestem w tych sprawach calkowicie blady... mam przerobionego xboxa od 2 dni i chcialem nagrac gre z komputera przez imgburn tak jak wyczytalem na innych forach, moje pytanie jest takie ; w swoim asusie k52j mam naped na ktorym pisze jedynie " DVD MULTI RECORDER " czy moze mi ktos powiedziec jaka jest firma tego napedu..?i czy bedzie nadawal sie do nagrywania gier na xboxa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    powinien sie nadawac ale nagrywarki z laptopow najlepsze to nie sa
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A tam mój kolega wypalał na laptopie i płyta po roku nadal śmiga ;) Smażone Verbatimy szły :D Jeżeli laptop w miarę nowy to lajtowo.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja mialem acera 5220 zadnej DL nie wykrywal nie wypalil.mimo ze obslugiwal
     
  6. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm, laptop ma pol roku ? oczywiscie byl kupowany nowy :) tylko mam wlasnie problem bo z tego co znalazlem to to nagrywarka sony, a w imgburn nie mam do wyboru tej nagrywarki, jak to jest? to raz a dwa kumpel sciagnal mi gierke i martwi mnie to ze jest tyle plikow ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting czy to sie przerabia jakims programem w 1 plik czy jak to jest? prosze o zrozumienie... :D:D
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    rozpakowac winrarem i nagrac
     
  8. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok, wiem ze juz bylo pewnie setki tematow z takimi bzdurnymi pytaniami no ale skoro juz zalozylem to napisz mi jeszcze czy ten plik iso czy dvd ? jak to jest.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    .dvd ustawiasz w cloniecd lub imgburn i nagrywasz najlepiej x2,4 lub x4 i wszystko
     
  10. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm, no ok ,tylko teraz jeszcze zebym ja to wiedzial jaka mam nagrywarke w tym lapku... w menadzerze urzadzen znalezc nie moge ;x
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to jest nie wazne albo bedzie nagrywac albo nie
     
  12. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zle napisalem ;p bo nagrywarka to slimtype DVD A DS8A4S JA22 ale w img burn nie ma takiej do wyboru ;|
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    widocznie stara wersje programu
     
  14. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to uzyj clonecd
     
  17. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napisz na gg 10194122 jak mozesz
     
  18. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a wiec tak ; w imgburn nie mam do wyboru tej nagrywarki slimtype a w clonecd chyba z tego co przeczytalem plyt dvd nie mozna nagrac, prosze o pomoc
     
  19. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    w clonie mozna czemu nie
     
  20. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Zacznijmy od tego po co chcesz wybierać w IB nagrywarkę ?.
     
  21. Alvarix

    Alvarix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeciez przez img jak nagrywasz gre na xboxa trzeba chyba wybrac nagrywarke swoja hm? nie jest tak ? bo trafilem na poradnik w ktorym tak bylo opisane , a jak tak nie jest wytlumacz mi to najlepiej jak potrafisz;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum