1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony xbox nie czyta piratów

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zepek1987, Styczeń 3, 2011.

  1. zepek1987

    zepek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem moj xbox kupiony tydzień temu na allegro przestał czytać wiekszość gier napoczątku czytal wszystko co nagralem np. Fable III ,Call of duty black ops , itp po kilku dniach zrobilem aktualizacje dashbordu i pozniej aktualizacje z xbox live i od tego czasu nie czyta mi tych \gier wyskakuje obrazek z gry ale jak wlącze to wyskakuje komunikat "Visit www.xbox.com/support" dodam ze czyta mi tylko Fife 2010 south africa prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z czego sie orjętuje to Fable III ma nowe zabezpieczenie AP 25 ---> Trzeba napęd przerobic do LT+ i śmiga.
    A Black Ops może źle nagrałeś.
     
  4. zepek1987

    zepek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale dwa dni temu gralem w tego black opsa i fable po aktualizacji przestalo dzialac i ma wgrany soft ixtreme lt
     
  5. szpodek

    szpodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a próbowałeś wysuwać i wsuwac tackę ??
     
  6. zepek1987

    zepek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak kilka razy nic ni pomaga caly czas ten komunikat
     
  7. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I teraz masz tak jak by inny ekran startowy xa itd.
     
  8. zepek1987

    zepek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odpalam konsole wkladam plyte pojawia sie obraz gry w okienku robi sie czarny ekran i wyskakuje komunikat nie rozpoznana płyta nie można odczytać płyty a dwa dni temu smigalem w to fable az miło
     
  9. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jaki masz dysk i przeróbkę ??
     
  10. zepek1987

    zepek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na to pytanie nie odpowiem bo nie wiem na aukcji pisało ixtreme lt xbox 20gb i tyle jaki napęd nie wiem
     
  11. szpodek

    szpodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja w swej konsoli takiego problemu nie miałem ale znajomy miał i pomogło mu wysuwanie i wsuwanie tacki i za którymś razem mu odpalała
     
  12. zepek1987

    zepek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a moze to byc wina aktualizacji online??
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz zaktualizowac przerobke na LT+ bo nowy dash sprawdza naped i gre i blokuje niektore kopie.
     
  14. zepek1987

    zepek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak to zrobic jakis turtorial
     
  15. wezyk20

    wezyk20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oj jak masz lt a nie masz danych z napędu to lepiej oddaj do kogoś kto się zna. Tutek znajdziesz na forum przeczytaj i zdecyduj czy dasz radę.
     
  16. rogowbo1

    rogowbo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no chłopaku mam ten sam problem ,do dzisiaj wszystko chodziło mi przez rok bardzo dobrze. Mam flesha 1.6 więc gry z wawe 6 i wyżej odpalałem przez active iso i najnormalniej śmigałem online głównie w call of duty ,aż do dzisiaj wracam z uczelni jjem obiad odpalam fajeczke potem xboxa pojawia się aktualizacja oprogramowania pobieram instaluje poczym chce odpalić black ops i co ten sam komunikat ,myślę pewnie płytka zabrudzona czyszcze nic instaluje grę na dysk 100% powodzenie ale gra nie odpala ? wkładam modern warfare2 i co ? I to samo:) kolejne gry z wawe 4 i wyżej to samo,a przed aktualizacją wszystko śmigało gry z wawe 3 działają idealnie . no i niestety trzeba robic ubdete do lt+ no a narazie pozostało stare dobre wysłużone call of duty 4 :)
     
  17. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale pieprzycie, wysuwanie i wsuwanie tacki, może i pomagało czasami, ale wczoraj ok 11:30 byłą aktualizacja dashboardu w której microsoft jeszcze bardziej utrudnił życie piratom, musicie czekać na nowe patche do gier, albo Ci co jeszzce nie zaktualizowali - po prostu nie aktualizować i cieszyć się grą offline aż do momentu wydania łatki/kolejnego update'u microsoftu który jakoś zmieni ten problem. A ja mam takie pytanie jeszcze - bo wczoraj właśnie pobrałem tą aktualizację ( jeszcze nie miałem przerobionej konsoli) ale jak był ~1% instalacji jej to przerwałem bo chciałem na szybko z kumplem pociupać. to znaczy że dash się nei zainstalował no nie? bo za godzinkę jadę odebrać konsolę z przeróbki i mam właśnie modern warfare 2 i szkoa jakby nie działo (kopie)
     
  18. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak zaaktualizowales to black ops i mw2 Ci nie pojdzie, poniewaz dodali do nich AP2.5.
     
  19. xboxowner

    xboxowner Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no microsoft walczy jak moze ale i tak polegna musisz sprawic sobie nowe LT+ :D
     
  20. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zapomniałem napisał - ściągnąłem aktualizacje ale w trakcie INSTALACJI w około 1-5% jak było to rpzerwałem i odebrałem xboxa z przeróbki i jak się nie zainstalowało tylko przerwało to ładnie wszystko śmiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum