1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony Xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Xebuki, Kwiecień 25, 2011.

  1. Xebuki

    Xebuki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzisiaj rano ukończyło mi się pobieranie gry assassin creed brotherhood i Tu pytanie czy bez niczego mogę go wypalić na płycie i grać na xklocku? Wcześniej ściagałem fife 11 i fable 3 i bez niczego działały. ACB ściagałem z Konsole :: Assassin's Creed: Brotherhood - Assassin's Creed III *2010* [Multi10-PL] [PAL] [XBOX360-ANDI]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    W tą wersje assassina nie zagrasz bo chyba nie ma w bazie SS i DMI do tej wersji musisz pobrac po ang. Jeśli masz lt+ to puszczasz przez abgx 1.0.5 i nagrywasz jak nie masz pozostaje metoda 3 dashy.
     
  4. Xebuki

    Xebuki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak sprawdzić czy mam lt+??
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. xboxslimfanboy

    xboxslimfanboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przepuść przez abgx żeby dograł patche bo ja też mam tego russound i na lt+ działa
     
  7. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    po to że na tym screenie nie widać czy gra ma już dograne patche ap
     
Wczytywanie...

Poleć forum