1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka 01/09/2009

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rosolak100, Styczeń 9, 2010.

  1. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    mam pytanie czy ozna przerobic konsole wyprodukowana 01.09.2009 jaka najlepsza wersja przerobki zeby chodzily wszystkie gierki???? Mam konsole tydzien i nie bardzo wiem co jest dobre a co nie. Dzieki za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Można . Najlepsza wersja przeróbki to ixtreme 1.61 . Poza tym jeśli grasz online to przeróbka nie jest dobrym rozwiązaniem , a nawet niewskazana jest .
     
  4. St3fanek1

    St3fanek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieden
    Wedlug mnie najlepiej nie przerabiac:)
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    z tego co wiem to można, ale trzeba lutować :(
     
  6. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Zależy jaki napęd:
    LiteOn v1, v2- zwykła przeróbka bez lutowania
    LiteOn v3- z lutowaniem.

    Wszystkie napędy jakie do tej pory wyszły są przerabialne.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    1.09.200v to na 100% liteon v2 czyli przerobka latwa i przyjemna.
     
  8. bary92

    bary92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraśnik
    Przerob sobie konsole iXtreme 1.6 Non Stealth :] Kazda gra bedzie dzialac i nie ma obaw ze jak bedzie wave 4 czy wave 2 gra nie zadziala ;]
     
  9. bhazd

    bhazd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam konsolę z 6 września 2009, więc jaki to jest napęd Panowie i Panie, bo ja już się pogubiłem...
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Oczywiście że można :)
     
  11. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    dzieki aczym sie rozni iXtreme 1.6 Non Stealth od iXtreme 1.6.1
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    rowniez liteon v2 na 100%
     
  13. bartekkonin

    bartekkonin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, pewnie pisze nie w tym miejscu co trzeba ale niech mi ktos konkretnie odpowie, poda link gdzie to jest podane na forum bo szukam szukam i znalezc nie moge. Mianowicie chodzi o to ze mam konsole przerobiona wersja 1.4 i chcialbym ta 1.61 czy ktos mi moze powiedziec krok po kroku jak to samemu zrobic jak wogole samemu konsole przerobic
    Bylbym bardzi wdzieczny
     
Wczytywanie...

Poleć forum