1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka a gra w sieci

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pytek12341, Styczeń 10, 2013.

  1. pytek12341

    pytek12341 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sulejów
    Cześć.
    W związku z tym że rok 2013 ma być rokiem zaciskania pasa (znowu) to mam do was takie pytanie. Czy można tak przerobić konsolę aby chodziły na niej gry ściągnięte i można było na nich grać w sieci?? Proszę o jakieś wskazówki, chcę tak zrobić ale boję się że dostanę bana i już nie pogram ze znajomymi. Jakie jest prawdopodobieństwo tego że za grę na pirackich grach i przerobionej konsoli dostanę bana?
    Proszę o jak najbezpieczniejsze rozwiązanie.

    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
    Na lt 3.0 bana nie dostaniesz. Ale na RGH dostaniesz ale jest tez specjalne online dla posiadaczy RGH.
     
  4. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz przerobioną konsole to zawsze jest ryzyko ale małe ja sam mam przerobioną i już 2 msc gram, jeśli się zastosujesz do niektórych reguł to nie powinieneś mieć problemu np. nie odpalaj gry przed premierą, nie rób w ciemno jakiś nowych aktualizacji itp.
     
  5. pytek12341

    pytek12341 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sulejów
    A wiecie ile coś takiego może kosztować?
     
  6. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    co ma kosztować ? przeróbka ?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zalezy jaka konsola .ale max 50zl fat okolo 120zl slim . Do lt 3 i bezpiecznego grania na xbox live zalecana nagrywarka liteon ihas z lt max
     
    1 osoba to lubi.
  8. pytek12341

    pytek12341 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sulejów
    Mam slima, patrzyłem na allegro, 100 zł + koszty dostawy. A wiecie gdzie można kupić taką nagrywarkę i jaki jest jej koszt?
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeróbka a gra w sieci

    Pytanie czy twojego slima można zrobić?

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  10. pytek12341

    pytek12341 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sulejów
    Jakbym nie mógł przerobić to bym nie pisał =]
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ihas z alegro . Ale te z sklepu tez mozna juz podobno programem od c4eva zrobic. Cena okolo 70zl
     
    1 osoba to lubi.
  12. kolka02

    kolka02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    moim zdaniem 70 za "jakiegoś" ihasa, to szkoda kasy. Jak poszukasz to za 95zł znajdziesz (+8-10wysyłka) normalnego ihasa 124b i problemy z głowy. Skąd jesteś (tak mniej więcej - odnośnie przeróbki)?
     
Wczytywanie...

Poleć forum