1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka a gwarancja w slimie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Assassin7, Październik 8, 2011.

  1. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Otóż chciałbym przerobić mojego xboxa slim.Jednak gdy przeglądałem aukcje na allegro to jedni zapewniają że przy wgraniu lt 2.0 tylko wgrywają pliki do konsoli i nie tracę gwarancji,bo w przypadku zepsucia się konsoli to mogę dać im ją żeby przeróbkę usuneli ,inni zaś twierdzą na aukcjach,że w slimach trzeba jeszcze lutować i tracę gwarancję.Jak to z tym jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    Jesli chodzi o slimy to tracisz gwarancje chyba ze jestes magikiem i zdejmiesz voida bez rozwarstwiania go ;]
     
  4. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Plomba jak plomba, ale w slimach trzeba ciąć ścieżki bądź robić drilla w chipie. Tak więc gwarancje się traci.
     
  5. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przecież chyba nie trzeba nic lutować bo samemu w domu można przerobić.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tylko w erze chyba. na poważnie wygłada tak ,że nie da się tej plomby z xa ściagnąć bez uszkodzenia jej . więc gwarancji na konsole nie będziesz miał tak i tak
     
  7. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale po co plombę ściągać jak tylko podłącza się pc do xboxa.Z tego co tu czytam tak wywnioskowałem.
     
  8. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    no to przeczytałeś jakieś głupoty :)
     
  9. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Przeczytał dobrze tylko nie ma pojęcia co czyta. Pewnie zobaczył że trzeba podłączyć napęd pod SATA w PC i stwierdził że jest magiczny kabelek:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum