1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Benq Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piachu007, Styczeń 16, 2010.

  1. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam. Mam otóż jedną prośbę czy mógłby ktoś podać link do jakiegoś tutoriala jak zflashowac xboxa 360 (napęd benq). Wiem że jest wiele tematów o tym ale jak próbuje znaleźć to albo link wygasł albo po angielsku. Szukam po Polsku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Widziałem to ale jak on mówi włącz konsolę to włącza ja do prądu czy przyciskiem.
    I mógłby ktoś podać co jest potrzebne.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wlaczyc to znaczy ze masz ja wlaczyc, proste :p jak tego nawet nie ogarniasz to nie bierz sie za to :p
     
  6. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Czy generalnie już wiem o co chodzi ale czy uda się bez chipsetów via czy tam n-force? Mam intela:(
     
  7. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Jezeli wykrywa Ci naped to proboj... jezeli nie masz zielonego pojecia o co chodzi i jak sie do tego zabrac pomimo poradnikow, to tak jak mowil dexter nie proboj... bylo juz kilku takich co zamiast sczytac firmware dali erase:p i zaczely sie schody...
     
  8. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Mam problem z dosflashem 1.7 gdy robię to co mówił Dexter to wywala ciągle 0x51 i dalej nic. Mógłby ktoś opisać o co chodzi? Czytałem że chipsety intela tez będą pasowac więc chyba to nie przez to.
     
  9. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zrób tak załadauj z pena i jak pojawi się wiersz poleceń włącz konsolę i wysuń tackę i wsuń ją do połowy i wtedy spróbuj powinno być dobrze albo zamiast tego jak pyta się o czy odblokować napęd magic unlock to wybierz tak i powinno pójść
     
  10. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Raczej to wina twojego chipsetu... kiedys tez mialem caly czas 0x51, kupilem kontroler na chipsecie VIA i smiga bez problemow.
     
  11. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja mam ten sam chipset co kolega czyli intel i bez problemu idzie :p
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    daj przy pierwszym pytaniu y i patrz czy odblokuje.
     
  13. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Dokładniej jest to Intel ich10 ale z tego co wiem sie za bardzo nie różni od starszych.:p
     
  14. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Dobra, dzieki udało się.
     
  15. tymb4rk

    tymb4rk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Podpinam sie pod temat.
    Czy jeśli mam wgraną przeróbke 1.5 to moge takim samym sposobem tak jakby nadpisać przeróbke 1.61? Potrzebuje kabel sata.. Dostane w zwykłym sklepie komputerowym? ;>

    Oraz o co chodzi z tymi chipiset'ami ?

    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum