1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka bez otwierania konsoli.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez magt, Grudzień 16, 2011.

  1. magt

    magt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jakiś rok temu oddałem swoją konsole Elite do gościa żeby mi ją przerobił bo nie posiadałem jeszcze sprzętu do przeróbek został tam wgrany soft LT1.6. I dziś postanowiłem że wgram sobie nowego dasha oraz LT 2.0. Więc rozbieram konsole zdjąłem boki i przedni panel patrze i papierowa plomba no nic to sobie myślę pewnie tamtą sobie ściągnął i przykleił jakąś z gry, więc ją oderwałem i rozbieram dalej no to patrze dalej napęd przyklejony orginalnym sreberkiem do obudowy, ale cóż jak jestem już tak daleko to odrywam i chce rozkręcić napęd i patrze dolna pokrywa napędu także ma plombę i to orginalna. Więc sobie teraz myślę jakim cudem ten ktoś przerobił tą konsole bez jej otwierania?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jaki napęd :) ? Tylko lite-on'y trzeba rozkręcać.
     
  4. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Co to za problem odkleić i przykleić ponownie te plomby?
     
  5. magt

    magt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Duzy bo od naqpedu nie odkleisz idealnie sreberka tez nie. A naped to liteon.
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napęd może być przyklejony sreberkiem - nie musisz przecież go wyciągać, wystarczy podłączyć kablem do komputera. A tą pierwszą ms da się odkleić w fatach i przykleić bez jej naruszenia. Nie widzę tutaj żadnego problemu.
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a ja odkleiłem i przykleiłem tą i tą wystarczy suszarka i cierpliwość;))
     
  8. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to, że posiadasz plomby w swoim X'ie i jest on przerobiony to znaczy, że dobry gość go robił a nie jakaś łachudra;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum