1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka - czy do gry z dysku potrzeba LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xbit, Grudzień 26, 2010.

  1. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemka!

    Mam pytanko :). Kupuję XBOX'a używanego i chcę go przerobić ale mam drobne pytanie:

    Wiem, że niedawno wyszedł chyba dashboard (tak to się chyba nazywa :) ), który umożliwia granie z kopii przez dysk. I czy do grania z kopii z dysku muszę przerabiać napęd przeróbką LT+?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Nie da sie grac bez plyty w konsoli...
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    nie da sie
    zastanawiam sie ile takich tematow pojawia sie dziennie :D
     
  5. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie rozumiem. Najnowszy dashboard pozwala grać z dysku, ale jaką płytę trzeba mieć wsadzoną?
     
  6. kaidrol

    kaidrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w napedzie musi byc plyta z gra w ktora akutalnie chcemy grac
     
  7. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I rozumiem, że wtedy po prostu czyta z dysku tę grę a nie z płyty?
     
  8. kaidrol

    kaidrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, gra jest wczytywana z dysku przez co sie szybciej laduje i naped nie halasuje podczas grania
     
Wczytywanie...

Poleć forum