1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka czy jest możliwa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez schoolers, Grudzień 25, 2011.

  1. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Witam mam pytanie do was? Czy posiadając kontroler com sam mogę przerobić i czy się uda Xbox360 z napędem DG-16D4S FW ver.:0401 HW Ver:.:A0A0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A napęd jest już odblokowany ? tzn. Czy był już przerabiany jeśli tak to możesz dać sam radę. Jeśli nie to będzie trzeba wywiercić dziurke w chipie lub przecinać ścieżki i lutować. Poradnik jest na forum.
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    401 drill
     
  5. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Napęd nie jest jeszce przerobiony

    napęd nie był przerabiany jeszcze, chipa na pewno nie chcę wiercić.... a jest kilka widzę sposobów z lutowaniem na "krótko" który jest najlepszy i sprawdzony?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Zależy od chipa jak Ty masz Winbond to musisz wiercić w chipie, jak masz chip MXIC to wtedy trzeba lutować. Łatwo coś zepsuć jak drillujesz, więc jak nie wiesz jak to najlepiej oddaj do serwisu. A najlepiej to zrób sobie JTAG/RGH i spokój będziesz miał . :)
     
  7. Pysiu21

    Pysiu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam da sięprzerobić konsole z 2011-09-16?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Jtag/rgh

    JTAG/RGH co to jest i na czym to polega itp?
     
  10. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Dg-16d4s 0401

    DG-16D4S 0401 czy na prawde nie ma sposobu bez rozwiercania chipa na Winbond?
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    obecnie nie
    edit RGH tylko na twoją konsole jest i polega na tym głównie ,że możesz uruchamiać gry bez płyty i kupe innych bajerów ale na xbox live już nie pograsz, na lt tak
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wymiana elektroniki napedu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    chcę uruchamiać Kopie gier - bez neta
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to zrób sobie RGH lub kup xkeya
     
  15. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    ale kopie plyt chce z dvd odpalac..
     
  16. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to ci zostaje drill albo wymiana eletroniki (która jest cenie napędu całego)
     
Wczytywanie...

Poleć forum