1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka :D

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez majstersztyk, Wrzesień 4, 2011.

  1. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Witam ostatnio konsole przerobiłem jak wchodziły gry z AP25 czyli Assasin, NFS HP itd, czy do tych najnowszych potrzebuje innej przeróbki czy tamta aktualna? Bo trochę konsola odeszła na bok i zacofany jestem w tym temacie teraz :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    musisz przeflashowac na 1.91
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Teraz na dachu 13599 potrzeba LT+ 1.91. Najlepiej poczekaj, aż wyjdzie LT+ 2.0, bo będzie obsługiwać nowy format XGD3.
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    A tak apropo to nie jesteś świeżakiem
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak zrobi sobie sam to nie znaczenia
     
  7. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Czyli moja przeróbka jaką miała nazwe LT+?? bo juz nie pamiętam a na szybko to potrzebuje :D
     
  8. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Bo ta LT+ 1.91 jest do slimów tak?
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na slimy i phaty jest lt+ 1.91. Pisali ci już to 10 razy...
     
  10. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałeś LT+ w wersji <1.91, teraz przy grach z AP.25 wgrywa Ci się dash 13599, przy tym dashu z odpaleniem gier radzi sobie tylko wersja 1.91.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dziś wyszło 1.92
     
Wczytywanie...

Poleć forum