1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka fat'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xaarkes2, Grudzień 23, 2011.

  1. Xaarkes2

    Xaarkes2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mielec
    Cześć. Posiadam xbox'a 360 Jasper z napędem Liteon DG-16D2S FW Ver: 74850C. Czy da się przerobic tego xbox'a bez probe? Mam starego dasha czyli tego który był przed tym który wyszedł 6 Grudnia. Czy jest już LT 3.0? A i mam jeszcze jedno pytanie. Czy jest jakis sposób, aby uwolnic miejsce na karcie pamieci? pousuwałem wszystkie zapisy i mam tylko 25 mB. Jest jakis sposób aby usunąć wcześniejszą aktualizacje i wgrac nowego dasha?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przerobić może tak ale klucz wyciągnąc to gorzej jest
    edit lt niby ma być jutro ale kto wie
     
  4. Xaarkes2

    Xaarkes2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mielec
    Chodziło mi o wyciągnięcie klucza..
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie wiem czy jak kiedyś było ,że się ciachało 2 ścieżki zadziała musisz na forum poszukać
     
  6. Xaarkes2

    Xaarkes2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mielec
    Wolenic nie ciachac ;P Lepiej wyśle do jakiegos goscia.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jesli masz ixtreme do 1.6 zabawa z tacka bez probe jesli wyzej to probe
     
  8. Xaarkes2

    Xaarkes2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mielec
    "A i mam jeszcze jedno pytanie. Czy jest jakis sposób, aby uwolnic miejsce na karcie pamieci? pousuwałem wszystkie zapisy i mam tylko 25 mB."
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie da się bo są to dane systemowe dasha
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ma dash reszte zajmuje
     
  11. Xaarkes2

    Xaarkes2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mielec
    Wiecie, że się dało :) Miałem 19 MB na karcie i zainstalowałem najnowszego dasha z pendrive'a. Dalej mam 19 MB i wszystko elegancko śmiga :D
     
  12. thor_666

    thor_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W kwesti klucza to z takiego napędu wczoraj wytargałem sobie metodą na przerobienie kabla zasilającego napęd. Doluytowałem igłę do GND na pinie i wyłącznik przerywający obwód i poszło jak złoto. Tu masz link do opisu. POGO MO THOIN PMT Hack - No Cap required, Just a CK3 and a switch :) - Team Xecuter . Zamiast zasilać z CK3 jechałem z zasilania konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum