1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka/FIFA 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siwyksg1948, Wrzesień 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. siwyksg1948

    siwyksg1948 Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Jeśli moje pytanie przewijało się już gdzieś to przepraszam.Nie jestem "kumaty" w takich tematach , więc proszę o wyrozumiałość. Posiadam przerobioną konsolę XBOX 360 Elite z dyskiem 120GB. Przerabiałem ją już dwukrotnie , ostatnia przeróbka miała miejsce na początku tego roku. Śmigałem na niej w m.in w FIFA 12. I moje pytanie brzmi czy zagram sobie w FIFA 13 na tej konsoli? Czy ponownie będę musiał ją przerobić? Jak sprawdzić jaką mam przeróbkę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28175
    Polubienia:
    3227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie sprawdzisz jaką masz przeróbkę. Pewnie masz 3.0. Nagraj Fifę z topologią pod 3.0 (poradnik w dziale ISO) i zobacz czy ruszy.
     
    1 osoba to lubi.
  4. siwyksg1948

    siwyksg1948 Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Kicker2k7

    Kicker2k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nagrałem fife 13 na płytę , posiadam lt 3.0 wgrany z 2 miesiące temu. Po włączeniu gry poprzez "uruchom grę" wyskakuję mi komunikat -> "Aby można było zagrać w tę grę, należy dokonać aktualizacji konsoli. Jeśli nie dokonasz aktualizacji, gra nie będzie możliwa. Czy chcesz teraz dokonać aktualizacji?" Moje pytanie jest takie czy jeśli się zgodzę na dokonanie aktualizacji to czy nie usunie mi tego lt 3.0 czy tylko wgra na przykład dasha ? Czy lepiej wgrać przez pendrive? Sorry że piszę w czyimś temacie ale widzę że jest podobny i nie chciałem zakładać nowego , Pozdrawiam.
     
  6. Macian

    Macian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jędrzejów
    Sprawdź jaki masz dash w konsoli.
     
  7. Kicker2k7

    Kicker2k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem powyżej 13599 , już przeczytałem, zaktualizowałem i posiadam teraz 15574. Lecz teraz wyskakuję "Wyczyść płytę miękką szmatką. Uruchom konsolę ponownie. Aby uzyskać więcej pomocy, odwiedź stronę www.xbox.com/support." Myślę że wina leży po stornie nagrywarki bo również doczytałem że powyżej 13599 nie można już nagrywać zwykłą. Teraz się skapnąłem że mam laptopa na którym może być taka nagrywarka która to nagra. Model jej to : DS8A4S. Wyczytałem że jest to LiteOn. Mogę spróbować nagrać na niej?
     
  8. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    to nic nie da , to musi być LiteON Ihas z wgranym custom FW
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeróbka/FIFA 13

    Ihas tylko.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Pajak_1920

    Pajak_1920 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Mnie się stało dokładnie to samo po zaktualizowaniu wyskakuje ten komunikat z wyczyszczeniem płyty, uruchomiłem na nowo konsolę i wyskoczył komunikat że płyta jest nieobsługiwana. O co chodzi ?
     
  11. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Masz odpowiedź nad Twoim postem.

    Alert FIFA 13 wymaga LT 3.0. Konieczne jest nagrane IHAS'em

     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum