1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka gry DARKSIDERS

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pepe201, Luty 14, 2010.

  1. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam przerobke ixtreme 1.6 gre sciagnelem z chomika. poczytalem wszystkie posty i zaczelem robic jak na pozstach
    odpalilem program 360 wave patcher i gra ma wave 4 zdjecie
    Imageshack - beztytuu0.png - Uploaded by pepe201
    i przerobilem na wave 4.

    potem odpalilem program ABX360 i wyszlo mi to Imageshack - beztytuuqpz.png - Uploaded by pepe201 , Imageshack - beztytuu2yr.png - Uploaded by pepe201

    Napiszcie mi czy mam wszystko dobrze zrobione i czy moge nagrywac i grac na mej przerobce.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha mam jescze pytanie czy musze uzywac tego programu activateiso do odpalenia tej gry czy normalnie mi pojdzie bez tego programu czy wave 4 przerobic na wave 3 i bedzie wtedy wszystko gralo pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi bo jestem swiezakiem pozdro
     
  4. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak Mozesz Grac ;] Jest Wszystko okej ja np zawsze robie na wave 3 by miec pewnosc :D
     
  5. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i bedzie chodzic bez activate iso
     
  6. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chyba niee ;] | A nie latwiej bylo by zrobic gre na wave 3? :D
     
  7. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam zrobione na wave 3 powiedz mi czy teraz ona bedzie chodzic jak ja nagram na konsoli bez activate iso zaznaczam ze mam ixtreme 1.6
     
  8. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz Wave 3 To Ci Spokojnie Pojdzie Mozesz Nagrywac I Grac ;]
     
  9. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki dzieks jestescie wielcy na forach pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum