1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka i multi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lolix1337, Listopad 6, 2012.

  1. lolix1337

    lolix1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich
    Możliwe że ten temat był wielokrotnie poruszany, ale ciężko mi było znaleźć na forum jak i ogólnie w internecie odpowiedzi dokładnej.
    Mam mieć xboxa 360 jasper i chciałbym wiedzieć czy mogę mieć rgh i to co najważniejsze oferuje lt (live) ?
    Albo zrobić rgh i lt tak żebym mógł przykładowo grać sobie offline w gry z dysku, a gry z płyt zgrane na multi.
    Z góry przepraszam jak była już o tym mowa, ale ja nie czułem się pewien po przeczytaniu informacji które znalazłem w internecie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przeróbka i multi

    Takie zabawki najlepiej montowac w slim. Jesli chcesz miec dual nand warto tylko w mlodszym bracie to istalować.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. lolix1337

    lolix1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to zadziała na każdym slimie ?
    I kolejne pytanie to co się może stać na jasperze takiego ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przeróbka i multi

    Na grubasie, trzeba bedzie wykonac rgh 2.0.duzo zabawy z montażem, czesto srednie czasy bootowania. W slim problemu nie ma.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. lolix1337

    lolix1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kwestia multi wyglądałaby tak jakbym miał rgh tylko że gry w które chcę pograć na multi to z płytki ?
     
  7. lolix1337

    lolix1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    RGH - 150 zł
    LT+ - 40 - 50 zł
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przeróbka i multi

    Ceny podales za tyle mu zrobisz? Na sile chcesz znac odpowiedzi lecz.tu piszemy o dual nand.

    Sam flash w slim kreci sie kolo 100zł
    Dual nand na trident z rgh to jest wysokosci 300zł +dodatkowo flash ja w tym wypadku schodzę do50zl za flash

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może lepiej zainwestować w jakiś emulator napędu dvd? Np. x360key czy jakiś inny? Wtedy można grać w gry z podpiętego dysku zewnętrzengo/pendriva - nawet na live. A jakby co, to zawsze można włączyć "pass tghrough mode" i grać normalnie z płytek.
    Chyba, że coś się ostatnio zmieniło i już nie działa ta metoda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum