1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka i problem...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez S3Bols, Maj 10, 2009.

  1. S3Bols

    S3Bols Guest

    Kumpel zakupił na allegro przerobionego x. Niestety nie dostał oryginalnego klucza. Czy jest możliwość przerobienia na nowszy soft bez oryginalnego klucza ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Jezli naped w konsoli to Lite-On to jest taka mozliwosc , co do pozostalych napedow to nie jestem obeznany w tym temacie :p
     
  4. S3Bols

    S3Bols Guest

    tak jest liteon, czyli oryginalny klucz w liteonie tylko po to zeby wyslac na gwarancje z oryginalnym kluczem a do kolejnej przeróbki nie trzeba :D
     
  5. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Do Lite-On nie da sie wgrac oryginalnego FW , wiec raczej w zadnym przypadku ci sie on(klucz) nie przyda. No chyba ze przy pierwszej(i kolejnych) przerobce.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na razie do lite-ona nie da się wgrać oryginalnego klucza. Ale na przyszłość lepiej go mieć bo byc może to się zmieni.
     
  7. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    A klucz mozna samemu wyciagnac w kazdej chwili (pod warunkiem , ze ma sie wgrany iXtreme) za pomoca programu JUNGLEFLASHER , oczywiscie jezeli posiada sie wymagane preferencje :D
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    akurat klucz to sie da wgrać
    nie da sie wgrać softu bo go nie ma.
    co do klucza to warto go jednak mieć zgranego bo jak padnie ci napęd (tak ze będzie martwy) to konsola do wyrzucenia (nie włożysz juz innego napędu bez oryginalnego klucza)
     
Wczytywanie...

Poleć forum