1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka ixtreme 1.6 i co dalej ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mistrzmtb, Maj 3, 2011.

  1. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Siema. Mam już dosyć starą konsole premium 60 gb z 2008 i przeróbke ixtreme 1.6. Zawsze jak nagrywałem jakieś gry to przerabiałem je na niższy wave. Teraz wydaje mi się, że już to nie wystarczy. Proszę mi opisać co mógłbym zrobić, aby pograć w najnowsze gry. Dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jacor222

    jacor222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wójcin
    wgrac L.T + 1.1 i tyle ja tez mam 1.6 i w najnowsze gry nie pogram... ;/ ale co tam jeszcze nie które nie mają zabezpieczenia AP 2.5 to przerabiam na wave 3 i gram ;D
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. jacor222

    jacor222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wójcin
    no dokładnie ;D inny tam sposób jakiś jest... ale... nie ma co sie pierdzielić z tym ; p lepiej 50 zł wydać i juz ;D ja tez to musze kiedyś uczynić ;p
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    A jescze jedno pytanie. Jaki dashboard wgrac bo mam jakas wersje beta ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Kiedyś wgrałem jakiś beta. Jak teraz wgram najnowszy ze strony to będą mi nadal działały gry na przeróbce ixtreme 1.6 ?
    A da rade jakos wgrać jedno oprogramowanie, które by rozwiązało problem z wave itp. ? I tak mam juz bana.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przeróbke aktualizuj do lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum