1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka iXtreme 1.6 na LT 2.0 (lub 2.1 jeżeli wyszedł)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Folgowsky, Październik 24, 2011.

  1. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Przeróbka iXtreme 1.6 na LT 2.0, POMOC NA SKYPE

    Witam , chciałbym dostać porady , linki do poradników , opisy , jak zrobić upgrade Flashu z iXtreme 1.6 do LT+ 2.0 /1
    Była ona przerabiana z 2 lata temu na iXtreme 1.6

    Sprawdzałem kabelki do rozpoznania napedu oraz tacke i wygląda na to że to jest :
    [​IMG]

    Konsola wyprodukowana 2008-08-27 .

    Proszę o pomoc

    Jeżeli ktoś ma chwilkę może mi pomóc w przerobieniu ? Konsole rozkrecona wszystkie pliki pobrane , popodpinane , chce aby ktoś mi pomógł bym pokazywał przez skype i omawiał , nie musisz miec mikro wystarczy chociaz jak bys pisal co mam robic bo sie gubie przy poczatku juz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Dobra robie tak jak w poradniku , lecz gdy chce zrobic krok 3a , wlaczam konsole ( sata podpiety pod kompa ) i wtedy zacina mi sie komputer , moze mi ktos pomoc poprzez skype ? Bym pokazywal na kamerze i omawial
     
  5. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Jak mam wyciągnąć klucz napędu skoro przy podłączeniu komputer się wiesza , nawet próbowałem pierw włączyć konsole później komputer ale wieszał się przy starcie systemu
     
  7. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    nie dodales ze miales spofniety naped z samsunga na lita ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum