1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka Jtag na dashu 2.0.12611.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zwol4, Lipiec 17, 2011.

  1. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Czesc, czy jest mozliwosc przerobki jtaga na klocka przy dashu 2.0.12611.0?
    Jak tak prosilbym o namiary na kogos ;)
    Dzieki i Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie ma takiej opcji od 71xx
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie da sie, jakby taka mozliwosc istniala nie oplacalo by sie przerabiac Ixtreme lub L.T xx (chyba ze roznica cen takich przerobek bylaby dla niektorych nie do przeskoczenia)
     
  5. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Kur.. Człowiek jest walnięty w łeb i musiał zrobić aktualizacje dasha... Miałem 2.0.7371, no ale cóż...
    A nie ma innej przeróbki, dzięki której możemy wgrać gry na dysk, podłączyć pod konsole?
     
  6. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Ma być x360key
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ma plus moze grac online przerobic najnowsze lt i dcl szukac metoda nonjtag. i pytanie bylo o dash nic nie bylo o sprzecie. jtag jest naprawda fajna rzecza szkoda ze taka konsole tak ciezko zdobyc pozdr
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a czy jakis konkretny model plyty glownej tez nie ma znaczenia w jtagu? konsole sa na allegro. szkoda ze falcony :/
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    xeon falcon z dashem 71xx jak jest wyzej i jest ten model sie juz nie da tego zrobic . jak ktos lubi i umi dbac o konsole bo sa stare modele przewaznie na rroda malo odporne moze se kupic i naprawiac i dbac. jtag ma mase mozliwosci jak ktos chce sobie tak grac to bym se darowal dcl da sie przez nonjtag zrobic latwiej nie wszystkie i nie maja takich plusow warto se darowac
     
  10. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Sprawa ma się tak:
    Nikt w nią nie gra bo ogólnie nie lubie grać multi, wole samemu (singiel to singiel ;D:D), kurzy się bo ma ixtreme 1.61 i nowsze gierki nie chodzą...
    Teraz myślę co by tu wykombinować. Dysk mam 500gb na sata2 (na sprzdanie jest, ale gdyby xkloc miał jtaga bym go zostawił...) Doradzi ktoś?
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie masz juz opcji jtaga wiec tak lt 1.9 bedzie chodzic wszystko, dysk watpie zeby ci wykrywal dalej powyzej 250gb i zgrywaj gry na dysk i przerob ja 1,9 i graj multi lub singla tyle ci zostaje
     
  12. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Ale nadal mam jedno ale... Nie chce tracić $ na DVD-DL...
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to sprzedaj lub szukaj innego xa z jtagiem z dashem 71xx
     
  14. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Już zacząłem poszukiwania, kupie drugiego klocka i dopiero wtedy sprzedam tego. ;)
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ciekawe ile do tego interesu dolozysz i po ci konsola z jtag?
     
  16. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Podłacze sobie dysk pod pc-eta, wrzuce gre i gram. Laser nie dostaje po dupsku i moja kieszeń również :)
     
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie muszisz przy jtag podlaczac do pc przezycisz gry przez ftp . laser jak zgrasz gry bez jtaga i tak pociagnie dlugo wiec nie wiem co po ci jtag dalej jak nie wiesz po co on jest
     
  18. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Konsole mam od 2009 roku, troszkę się na niej grało. Więc wole chuchać na zimne. (produkcja 2008)
    Jtag przydałby mi się (emulatory, podglad co sie dzieje w konsoli - temp itp.)...
     
  19. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to jest prawdobnie falcon wiec nie masz na co liczyc jtag ma mega opcje poczytaj na necie. dcl,gry bez plyty fajne motywy. ale minus brak dostepu do live odrazu ban . emulowac gry z xa 1 mozesz na kazdej.jak sie boisz o xa kup slima z data do polowy lipca 2010 i masz spokoj przerobisz na lt1.9
     
  20. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    A to walić to... Przerabiam swojego (na lt 1.9) i kupuje 25 płyt i download :)
    Dzięki za pomoc.
     
  21. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ciekawe czy 25 gier naped konsola wytrzyma:D zawsze kopie na innym poza ap25 mozesz odpalac na innym xie
     
Wczytywanie...

Poleć forum