1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka Jtag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomalus1, Październik 10, 2011.

  1. ziomalus1

    ziomalus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualnie posiadam lt+ i chcialbym zrobic sobie jtag poniewaz mecza mnie te ciagle wiesci o nowych aktualizacjach. Czy moge to zrobic ? Jak duzo to moze kosztowac? Z gory dzieki za odp. :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    twoja konsola nie ma dasha 7xxx i go już nie wgrasz zostaje ci sprzedać ta lub się zamienić na taką z jtag lub czekać na reset glitch
     
  4. MrZiomalus1

    MrZiomalus1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to samo co jtag tylko że będzie działać na najnowszym dashu i konsolach slim
     
  6. ziomalus1

    ziomalus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiadomo cos kiedy to moze sie pojawic ?
     
  7. lysiutki

    lysiutki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Obserwuj aukcje na allegro, jak będzie możliwe w polsce - tam pojawią się pierwsze oferty. Nie tylko ty czekasz, sądzę, że jak będzie możliwość już to chipów z pierwszej partii zabraknie ;p
     
  8. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szkoda ze nasze polskie kozaki beda windowac ceny do gory od razu a jak bedzie przesycony rynek to wtedy zaczna sie normalne ceny
     
Wczytywanie...

Poleć forum