1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka ,kinect

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez djakdamian, Grudzień 1, 2010.

  1. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam pytanie mam zamiar zakupic kinecta do xboxa 360 premium.Mam tam wgranego iextreme 1.6 .Co mam zrobic zeby grac w nowe gry typu Assassins Braterhood (nie wchodzi w gre LT+) i grac w gry kinectowe.Prosze pomozcie bo niewiem mam mętlik w głowie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    na dzień dzisiejszy ratuje Cię jeszcze technika 3 daschy.

    Ale przyszłościowo myśląc to tylko LT+ Cię ratuje!

    A że się spytam dlaczego LT+ nie wchodzi w grę?
     
  4. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po pierwsze bo sam tego nie zrobie po drugie szukałem kogos u mnie w miescie kto to moze zrobic (Puławy) nikogo nie znalazlem a wysylac nigdzie niechce.Jakby byla okazja zrobic LT+ to bym zrobil.

    Moze podasz jakies blizsze informacje na temat tych 3 dashow jakies linki albo cos? Z gory dzieki
     
  5. Bart!

    Bart! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    w Lublinie Ci Coberas zrobi :) daleko nie masz (60km ) wiec podskoczysz kiedys i zrobic raz dwa :) zagadaj do niego na PM :)
     
  6. Marqs.s

    Marqs.s Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam ixtreme 1.6 i zrobiłem tak - http://xboxforum.pl/oprogramowania-...-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html#post590158 - u Mnie As:B i N4S działają bez problemu.
     
  7. 24twister24

    24twister24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli mi uaktualnilo dash z nfs to juz tylko lt+ ratuje
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak to tylko LT+ ratuje ale dodam że sam to możesz zrobić mając tylko kabel sata :) no i jungle flasher poszukaj na forum jest tego multum .
     
Wczytywanie...

Poleć forum