1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka konsoli zeby grać w nowe gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Klima0076, Czerwiec 27, 2011.

  1. Klima0076

    Klima0076 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam przerobioną konsolkę IXTREME LT V1.1. Ostatnio mialem maturki i na konsoli gralem od czasu doczasu wiem ze jak bede mial nowa gierke to mi sie cos staine niedobrego z konsola bo te nowe gry mają zabiezpieczenia czy cuś. I teraz moje pytanko co mam zrobić zeby mi śmigały nowe gierki przerobić ? jak cos to jaki koszt i jaka przeróbke ? Dzieki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Klima0076

    Klima0076 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki . Jeszcze jedno pytanko czy da się to zrobić samemu czy trzeba zaniesc konsole gdzie trzeba ?
     
  5. nath

    nath Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    można zrobić samemu jeśli masz kontroler sata i klucz napędu, w przypadku gdy nie masz klucza (masz lite-ona)musisz go wyciągnąć np. za pomocą probe v3
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na razie nie musisz przerabiać, wszystko będzie działać do września, bo od wtedy podobno gry będą już wymagały nowego dasha i będzie trzeba wgrywać lt 1.9
     
Wczytywanie...

Poleć forum