1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alchemik86, Sierpień 5, 2012.

  1. alchemik86

    alchemik86 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skrbeńsko
    Witam wszystkich użytkowników forum. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem konsoli XBOX 360S 4GB i w związku z tym mam do Was pytanie ponieważ słyszałem sprzeczne informacje. Czy da radę przerobić konsolkę która została wyprodukowana 21.01.2011? Jeśli tak to czy jestem w stanie sam to zrobić albo gdzie na śląsku coś takiego załatwię. Przydały by mi się jakieś konkretne nazwy flashy bądź innych rzeczy związanych z przeróbką mojej konsoli. Jest to moja pierwsza konsola od czasu PSone więc nie jestem w temacie. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Konsola z 2011r nie jest jak na razie nieprzerabialna co mi z tego wiadomo a konsoli sam nie przerobisz bo trzeba troszke o tym wiedzieć co się robi a po drugie łatwo to jest wszystko spartolić więc jak zamierzasz sam to zrobić to życzę powodzenia :)
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie wprowadzaj w błąd kolego jak nie masz pojecia

    tą konsolę jak najbardziej można przerobić
     
  5. alchemik86

    alchemik86 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skrbeńsko
    Zasięgnąłem informacji u koshina jako że stacjonuje dość blisko mnie i dowiedziałem się że na chwilę obecną swojej konsolki nie przerobię bo dasha mam 2.0.15574.0 więc pozostaje mi czekać...
     
  6. Herobrain

    Herobrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam , posiadam konsole z Dashem 2.0.15574.0 / jest to stary Xbox Arcade z 2009r.
    Czy potwierdzi ktos informacje że nie można tego przerobić ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jesli rozmawiamy o rgh to przy dashu 15xxx trzeba czekac lecz jesli naped sie kwalifikuje to mozna wgrac LT

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  8. alchemik86

    alchemik86 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skrbeńsko
    A jak mogę sprawdzić jaki mam napęd?
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    konsola przerabialna przez drill, ale tylko lt.
     
  11. Avistel

    Avistel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Starachowice
    Witam w klubie, musimy czekać :p
     
  12. alchemik86

    alchemik86 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skrbeńsko
    Sprawdziłem tackę i wygląda mi na Liteon. Powiedzcie czy jest sens robić LT3.0 a później robić RGH jak już będzie można bo zależy mi na zgrywaniu gier na HDD. I czy po RGH i tak będe musiał kupić odpowiednią nagrywarkę, nagrywać gry i dopiero zgrywać na HDD?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    po rgh nie nagrywasz już gier tylko grasz z pena lub z byle jakiego dysku
     
  14. alchemik86

    alchemik86 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skrbeńsko
    A jak wtedy przygotować taką grę na dysk? Wystarczy na dysku mieć obraz iso gry?
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    iso rozpakowujesz na kompie i na pena lub dysk, jest cały dział rgh jtag o tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum