1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka lite touch

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xkozakx, Maj 5, 2010.

  1. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam wszystkich posiadaczy xboxa360. Ostatnio oddalem konsole do przerobki i mam ja przerobiona lite touch( powiedziano mi zw eszystko na niej bedzie dzialac nie bede muial patchowac gier z wave 4 itp) Moje pytanie czy to prawda ze beda chodzic gry z wave4 i wyzszymi?? I czy ogonie ta przerobka jest dobra??
    Dzieki za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    Tak to prawda na LT wszysto dziala i bedzie dzialac chyba ze M$ wymysli jakies nowe zabezpieczenie...:p i mozesz spokojnie grac na live ...:) na chwile obecna LT jest nie wykrywalny..pozdro...
     
  4. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Mam pytanie do ciebie ile dales za taka przerobke i co z plombami ? Masz naklejona orginalna czy koleszka ci je zabral odrazu jak przerabial ? Bo ciekawe co dalej jak padnie czy wroci softa i wysylka.
     
  5. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    skąd takie informacje? jesteś pracownikiem Microsoftu?

    Nie wprowadzaj ludzi w błąd... Nikt nie wie czy LT nie jest wykrywalny, trzeba czekać na fale banów
     
  6. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    za przerobke dalem 100 zl. Chjodzi ci o plomby w cg- romie?? to ja nie wiem wiem ze przelutoeywal zworki. Czyli gry w wave 4 naspokojnie pujda bez kombinowania a co z tymi z wave 6 ???
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    daniel_66 napisał prawdę LT został wypuszczony po przeprowadzeniu testów na kilku konsolach - chyba nie na bieżąco jesteś ?
    i na razie jest nie wykrywalny - czyli na razie można na nim grać na XLive
    ,a co będzie przy następnej fali to się zobaczy dopiero ....

    edit by thomasho- nie możesz mówić, że jest niewykrywalny, nie pracujesz w m$... może juz wszyscy zostali oflagowani? nie wiesz tego... wszystko wyjdzie na fali banów. Póki co stwierdzenie "granie na LT na Live jest bezpieczne" jest błędne
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może nie tyle błędne co niepotwierdzone.

    Bezpieczny na LIVE jest tylko oryginalny firmware.
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    @thomasho przy takim podejściu do tematu również można powiedzieć
    że granie na konsoli Xbox360 jest również niebezpieczne ,
    bo nie wiadomo kiedy cię ROD złapie ,a złapie na pewno wcześniej czy później ...
    również przejście przez ulicę po pasach jest niebezpieczne ,a nóż jakiś wariat
    cie potrąci ..
     
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    gry ze wszystkimi wave będą ci działać nawet z tymi które się jeszcze nie pokazały.

    Uważam, że thomasho ma rację, ponieważ :). Testy były przeprowadzane zanim zostały wypuszczone w świat, nikt nie wiedział, jak "działa", jak "wygląda", więc niby jak konsole z nowym ix LT (który jest inny niż pozostałe wersje) miały zostać zbanowane? To czy jest wykrywalny czy nie jest okaże się na fali banów. Znam ludzi którzy teraz grają na ix.1.4.1 i jakoś bana nie załapali. M$ nie banuje cały czas tylko raz/dwa razy do roku jest banowanie na którym dostaje bana grupa graczy, a nie jeden.
     
  11. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Nie pisz bzdur bo iXtreme też niby był bezpieczny a jak się skończyło każdy wie. No chyba że pracujesz w MS lol.
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    czytajcie ze zrozumieniem textu :D
    napisałem na razie - sam ten txt cytujesz a nie umiesz go zrozumieć ?
     
  13. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dobra koniec offtopu i kłótni :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum