1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LiteOn v3 Wrocław

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Koowall, Czerwiec 17, 2010.

  1. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Siemka,
    chce sobie zapodać 1.1LT do mojego klocka :)
    Jak wiadomo, przy mojej wersji napędu niezbędne jest cięcie ścieżek.
    Kogo z okolic Wrocka bądź okolic możecie mi z czystym sumieniem polecić?
    Znam SkyNet bo kiedyś u nich moje PS2 przerabiałem i było wszystko ok.
    Znalazłem ten Synitops oraz jakiegoś kolesia w Wilczycach na allegro.

    Czekam na opinie i odpowiedzi:)

    PS. I jakie ceny??:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Synitops jest dobry sam u nich przerabialem daja gwarancje
     
  4. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    OK;) ma ktoś jakieś inne opcje jeszcze?? Pytam, bo to chyba pierwsza pozytywna opinia o Synitopsie jaką słyszę:)
     
  5. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
  6. Scrow

    Scrow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Synitops przy flashowaniu napędu zrywa plomby. Facet z allegro nie.
     
  7. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Napisałem maila do SkyNetu i Synitposa. I tu i tu flash 100zł. I tu i tu zrywają plomby. SkyNet nie daje żadnej gwarancji na przeróbkę, Synitops niby rok (ale pewnie nie na sprzęt i błędy typu rrod czy e74).
    Zostaje koleś z allegro albo może jeszcze coś ktoś zaproponuje:)

    PS. Ciekawe jak ten facet z allegro ściąga tą plombę papierową pod faceplatem ?? :p
     
  8. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Koleś z allegro napisał, że na życzenie nie uszkadza plomb. Przeczytaj dokładnie. A ja nie chcę by zerwali moją plombę więc jadę do gościa z allegro ;]
     
  9. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    To napisz jak już będziesz po "operacji" jak ten typek się wywiązał z przeróbki oraz z plomb:)
     
  10. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Jutro chyba jadę przerobić (na 90%) więc napiszę co i jak ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum