1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Liteona a wersja dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ldxion, Styczeń 10, 2013.

  1. ldxion

    ldxion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Posiadam konsolę z napędem DG-16D2S-09C (A0A2, 83850C, 2009, August) i dashem 2.0.9199.0.
    Chciałbym ją przeflashować na LT3.0 i teraz pytanie - z tego co wyczytałem aktualizacja dasha 2.0.13146.0 zmienia flasha mojego napędu, także przed wyciągnięciem klucza i wgrywaniem LT3.0 trzeba by zaktualizować konsolę do 2.0.13146.0 (a może do jeszcze nowszego?) aby nie wgrywać LT3.0 drugi raz, prawda?
    Czy po tej aktualizacji wyciągnięcie klucza i flashowanie mojego napędu będzie tak samo łatwe (jak na Liteona)?
    Chcąc grać w nowsze tytuły (XCOM) jaką wersję dasha wgrać tak, abym nie miał większych problemów z nagrywaniem gier (w tym momencie nie posiadam żadnej z zalecanych nagrywarek).

    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To masz stare lt zapewne do lt 1.51 wyciagniesz klucz metoda z tacka . Wyzsze lt tylko probe v3
     
  4. ldxion

    ldxion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd nie był flashowany - także klucz będę musiał wyciągnąć PMT HACKiem (chyba że jest jeszcze łatwiejsza metoda?). Interesuje mnie tylko wersja dasha na której powinienem przeprowadzić operację wyciągania klucza/flasha napędu.
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    bez różnicy.Jednak lepiej jak zaaktualizujesz dash minimum do 13599
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Na tym dashu 9199 powines metoda z tacka. Wpisz flash liteon w search
     
Wczytywanie...

Poleć forum