1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka liteona bez ck3 probe?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez simmi, Luty 9, 2012.

  1. simmi

    simmi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam.
    Posiadam liteona w wersji dg-16d2s 74850c.
    Czy jest możliwość przeróbki bez osprzętu typu ck3 probe? Obojętnie w jaki sposób.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wystarczy probe. Zwykle.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli masz dasha powyżej 2.0.13599.0 to chyba zwykłym probe nie idzie, przynajmniej ja nie próbowałem tylko zrobiłem PMT hack. Poniżej tego dasha i tak lepiej robić PMT, gdyż jest po prostu łatwiej.
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Gosciu PMT hack można robić za pomocą usb PROBE znanego z allegro!!!
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Możesz sam sobie zrobić najzwyklejsze probe i wyciągnąć klucz metoda pmt
    edit: a czy przypadkiem nie łapie się na dummy from ixtreme? Poprawcie mnie jeśli się mylę

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    To działa tylko na ixtreme 1.6 i starszych. Pozatym konsola musiałaby być wcześniej przerobiona.
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    A nie lepiej (moje zdanie, może być mylne) dać tą konsole do serwisu, zapłacić raz 40-50 zł. Dostaniesz klucz napędu, i będziesz mógł już sam aktualizować konsole jak i kiedy chcesz bez pmt probe, ck3 i innych paści. hm?
     
  9. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Albo za pomocą lutownicy, kabli od malucha i przełącznika. Koszt całkowity 3 zł ziooooooooooooom.
     
  10. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    kolega nie rozróżnia metody wyciagania klucza zwaną dalej pmt hack od urządzenia probe do probowania punktu i jeszcze dalej nie umnie zrozumieć i pisze cos o kablach ziooooooooooom.
     
  11. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie rozumiem was. Ja mam napęd dg-16d2s 74850c i odczytałem klucz samoróbką.
    Kabel z pstryczkiem podłączony do napięcia i igła lub kabel od taniego miernika do masy, przykładamy do MPX01 czy jak to się tam zwie i klucz wychodzi.
     
    1 osoba to lubi.
  12. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    metoda wyciągania klucza jaką opisałeś to pmt hack, a urządzenie jakim wyciągałeś klucz to własnej roboty probe
     
  13. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    To sie ciesz ze napedu nie spaliles.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dlaczego mial spalić?? wyciagnął klucz pmt hack
     
  15. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Z samorobkami roznie bywa.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Panowie nie straszmy ludzi...pmt probe nic się spalić nie da, chyba że zasilanie z konsoli i wtyczka wejdzie odwrotnie, ale to już nie wina pmt tylko braku wyobraźni.
     
  17. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie mam żadnej różnicy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum