1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Liteon'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek25, Wrzesień 30, 2012.

  1. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Czy za pomocą tego poradnika mogę zrobić flash Liteon'a w wersji 0251 i LT+ 3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeróbka Liteon'a

    Nie laduje mi się te forum. Probe pmt potrzebujesz. Samemu możesz zrobić.jest tutek w dziale lt.
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  5. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Widziałem te tutki, ale ten o PMT jest niekompletny, bo nie pisze jak zainstalować przełącznik. Według innego tutka przełącznik podpina się pod kabelek 6: [​IMG]

    A probe robi się za pomocą śrubokręta/elementu metalowego i kabelka tak:
    [​IMG]

    Czy to nadal działa?
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeróbka Liteon'a

    Na logice sunrise jest kompletny poradnik co z czym masz zjeść.
    Tylko pamiętaj o wyrównaniu potencjalow jak zasilanie z konsoli bierzesz.sb padnie i tylko serwis wtedy.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak można zrobić to "bezpieczniej"? Kupić Probe'a?
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeróbka Liteon'a

    No dobrze by było mieć probe i zasilanie z usb .zawsze bezpieczniej.na allegro poszukaj nieraz za grosze sprzedają.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  9. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też o tym myślałem, ale na alledrogo akurat nie ma. Napisałem również do kilku userów którzy kiedyś to sprzedawali, ale na razie nic. Znalazłem bardzo dobry tutek na yt:


    I chyba z niego skorzystam, tylu ludzi to robi i im działa, może i mnie się uda. Czy jest coś czego powinienem się przestrzegać przy tej metodzie?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
Wczytywanie...

Poleć forum