1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka LT + 1.1 Pytanie co do nagranej gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mefju140, Czerwiec 7, 2011.

  1. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam nagrana gre Mortal Kombat 2011 [9]
    Daje do napedu a tu wychodzi "Trzeba zaaktualizowac" ... Co mam zrobic zeby zagrac ? Jak dam TAK nie strace przerobki ?

    Pomozcie prosze.
    Za pomoc bedzie "Dziękuje"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  4. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na 100% przerobki nie strace ?
    Dopiero co przyszedlem od goscia
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiem jaka wersja dasha jest na płytce mortal kombat, jeśli najnowsza to stracisz. Najlepiej zaktualizuj sobie konsolę z pendrive'a do dashboardu 12625.
     
  6. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na plycie jest 12625
     
  7. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Mozesz z plyty aktualizowac. i jak juz to "Stad"
     
  9. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sry ...

    No ok dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum