1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka LT + 1.1v

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Limon3d, Grudzień 21, 2010.

  1. Limon3d

    Limon3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie , ostatnio przerabialem konsole flashem LT + , czy jesli teraz podłącze konsole do netu mogę dostać bana , bo jeśli się domyślam nowy Flash wyszedł bo stary został zbanowany :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bana możesz dostać zawsze ale tu nie chodzi o to że Lt+ został "zbanowany" czy coś - nowy Lt+ 1.1 ma po prostu kilka poprawek: lepsza obsługa pfi (na przyszłośc jak m$ znowu coś zamiesza), obsługa gier ze starego xboxa i coś tam jeszcze. Ja zrobiłem upgrade i zajęło mi to 5 minut pod dosem.
     
  4. Limon3d

    Limon3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha , a czy mozna samemu zrobic update bez specializacyjnego sprzetu ? " ck3 czy jakos tak :p
     
  5. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    ck3 nie koniecznie kupiujesz lt switch 2 gen clipem i nie musisz nic lutować i przerabiasz konsolę w 20 minut.
     
  6. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak się robi tylko update to chyba nie potrzebne jest nic poza kompem i kablem sata, przynajmniej ja nie potrzebowałem - mam litka 83850c v1 i wystarczyło podpiąć go pod kompa - dosflash i po 4 minutach było po wszystkim.
     
  7. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Owszem jak znasz DVDKey
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    lt switche tez sie lutuje. Zawsze trzeba ciac i lutowac v3 i liteony z LT jak nie masz klucza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum