1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka lt 1.9 a CoD Black Ops

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jama892, Wrzesień 1, 2011.

  1. jama892

    jama892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka
    Witam mam dwa pytania:
    1. Chciałbym dowiedziec sie jak nagrac CoD'a Black Ops czy wystarczy wypalic obraz plyty tak jak w przypadku innych gier czy tez potrzebne sa specjalne programy do patchowania?
    2. Slyszalem ze jezeli bede chcial zagrac w najnowsze gry np. NHL 12, FIFA 12 itp. bede musial aktualizowac dasha a nowy dash moze usunac przeróbke
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28175
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jaki masz dash ?
    Najlepiej jakbyś miał 2.0.13599.0 i LT+ 1.91 wtedy tylko przed nagraniem obraz płyty przepuść przez najnowszy ABGX.
    Tak jeżeli nie masz LT 1.9 to usuwa. A co do tych nowych gierek to jeszcze nic nie wiadomo pod jaki dash będą wiec nie ma co naprzód panikować ;)
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz za wysokie dash to zostaje ci flash na 1.91 i poczekalbym na twoim miejscu bo ma wyjsc lt 2.0 i te dwie gry na bank beda w nowym formacie.jak driver juz w nim jest to pozostale tez. przepuscic przez abgx360 nagraj jak ruszy to oki jak nie musisz flashowac na 1.91.gry beda raczej wymagac dash 13xxx tego co usuwa przrobke bo wymaga go np bodycount
     
  5. jama892

    jama892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka
    Mam dash 2.0.12625.0 i LT+ 1.9 wiec jak z tym black opsem?
     
  6. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Kolejny temat zacznę chyba nagradzać banem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum