1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PRZERÓBKA LT 2.0 gry nie smigaja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez req, Styczeń 13, 2012.

  1. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    PHAT 2012.01.10 nówka co sądzicie?

    witam mam przerobke LT 2.0 i gry takie jak FN CHAMPION albo nowe Mortal kombat wczytuja sie tylko do loga xbox i stoji, w dashu mam play DVD, oryginal GTA smiga swietnie, a nagrane gry nie chodza robie dokloadnie jak jest w poradniku
    czyli pobieram gre wpisuje w imgburn odpowiednia wartosc layera jak i w pliku thx wypalam x 2.4 i wkadam do klocka, ten sposob nie dziala, płyty Verbatim prosze o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Przepuszczasz gry przez abgx v1.0.6 ?
     
  4. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie, a jest taka koniecznosc?
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    na lt 2.0 nie beda ci chodziły gry xgd3 i ap 2.5 po przepuszczeniu przez najnowszego abgxa a te starsze powinny smigac ja dla przykladu nagrałem ostatnio rdr: undead nigtmare i po przepuszczeniu przez najnowszego abgxa smiga ale jest to gra xgd2
     
  6. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to znaczy ze na lt 2.0 nie pojdzie mi ten FIGHT NIGHT CHAMPION i MORTAL KOMBAT??
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ostatnio nagrywalem Fight Night Champion wave 4 nic z obrazem nie krecilem mortal tez dziala mam LT2.0
     
  8. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to dlaczego mi sie zatrzymuje ? logo xboxa na bialym tle i koniec ... :/ kiedys nagrywalem koledze na jego klocka GTA4 i smigalo az mila, a tu lipa...
     
  9. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki layer break wypisujesz?

    Tapnięte z HTC Wildfire S
     
  10. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1913760

    sprobowac nagrac RDR na tym layer break? ale mam tylko jeszcze 3 plyty ;/
    jesli to pomoze to plyta po nagraniu wyglada tak:
    [​IMG]
     
  11. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam dashboard 2.0.12413.0 czy mozliwe aby tu było LT 2.0 ???? o_O
     
  12. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    FN CHAMPION i Mortal Kombat chodzily mi na dashu 12416 ixtreme 1.6 przy zmianie na wave na 3.to w koncu masz to 2.0 dziwne ze masz starego dasha ja przed przerobka aktualizowalem do 13604 dopiero potem dalem ekspertowi na LT2.0
     
  13. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak mowil mi koles ze tu jest LT 2.0, napisalem mu ze to mialo byc przerobione a zadna gra nei chodzi a on na to odpisal mi "GRY TRZEBA WYPALAC ZA POMOCA NAGRYWARKI LITEON IHAS ZE ZMIENIONY SOFTEM
    NP TAKA :
    http://allegro.pl/lite-on-ihas124-19-b-ihas124b-xbox-burner-max-xdg3-i2037361870.html" i niewiem teraz co robic ..
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    czekać na lt 3.0
     
  15. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czemu mam czekac na lt 3.0?
     
  16. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ja nagrywam nagrywarka w lapku i zadnego ihasa jak narazie nie potrzebuje choc zdaje sobie sprawe ze nie dlugo ale z tego co wiem niektore nagrywarki wogole sobie nie radza a po drugie te gry o ktorych mowa to XGD2 czyli ihas tym bardziej nie potrzebny:)Ten gosciu jakis nie ogarniety a wogole grasz w jakies gry?Polecam wgrac najnowszy dash i przerobic na LT3.0
     
  17. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Primo - Kliknij PPM na .DVD i wpisz LB takie jak tam masz napisane . ( nie lepiej automatyczne dopasowanie w IMGBURN Oo ? )
    Uno - Na LT 2.0 Zarowno FN jak i MK działaja u mnie bezblednie .
     
  18. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    myslisz ze jak ustawie na automatyczne LB ustawie to gry mogą odpalić ?

    i to zdanie primo jakos nie czytelnie zlozyles o_O
     
  19. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm. Przepraszam, ale skroty myslowe biora w moim przypadku górę ; )

    Ja zawsze robie tak, jak przeczytałem dawno temu w pewnym poradniku -

    1. Klikam PPM na .dvd i usuwam linijkę z LayerBreak ( drugiej nie wolno przesunac do gory ; > )
    2. Odpalam ImGBurN i ustawiam auto dopasowanie LayerBreak'a.
    3. Nagrywam ; )

    a w Uno chodzilo o to , ze Fight Night oraz Mortal Kombat działaja bezblednie na LT 2.0 ktore posiadam w swoim slimku ; )

    --------------
    Jesli nie bedzie nadal dzialalo prosze o kontakt, cos postaram sie zaradzic ; )
     
  20. req

    req Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    całą linkije usunac "LayerBreak: xXXXXX" czy tylko liczby ? i ciekwe czy to mi pomoze
     
  21. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Całą linijkę, aby nic tam nie było .

    Wazne tez, aby przepuszczac przez abgx 1.0.5 gdy masz LT 2.0 , poniewaz 1.0.6 przerabia pod LT 3.0. Jesli bylo juz przerobione 1.0.6 to musisz skombinowac obraz czysty ( niewypakowany jeszcze ) i przepuscic przez 1.0.5 i dopiero wtedy to robic .

    ---------
    Ustaw koniecznie Auto LayerBreak w ImgBurn , poniewaz iz gdy wpiszesz - nie podziała podobno ; )

    ---------
    Nie gwarantuje, ze to zadziała, lecz kto nie probuje ten sie nigdy nie dowie ; ) u mnie takim sposobem kazda gra działa - daj log z Abgx'a 1.0.5 przed wypalaniem. Moze to z obrazami cos ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum