1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LT 2.0 na LT 3.0 i nagrywanie płyt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DawidPB94, Lipiec 7, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Witam, tak jak w temacie, przerobiłem sobie konsole na LT 3.0 ale jeszcze nie zakupiłem sobei nagrywarki LiteOn iHAS, i tu moje pytanie, czy da radę normalnie wypalać gry te najnowsze jak np. Max Payne 3 normalną nagrywarką z zaznaczoną opcją w IMGBURNIE "Truncate" ? Czy wyskakują jaieś błędy itd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Przy grach z XGD3 wyskakuje błąd... Ale gra i tak działa, tylko że nie chcę się zainstalować na HDD i w takie gry najlepiej nie grać przez Live :p
     
  4. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Aha. To jeszcze jedno moje pytanie, czy XGD2 przy przeróbce LT 3.0 przed wypalaniem na płyty trzeba patchować 360 waves pathcerem, czy wystarczy wypalić i będzie działać?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wystarczy palic nic teraz nie musisz robic :) sciagasz gre wypalasz pod dane LT i tyle
     
  6. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Przepuszczasz przez ABGX aby dograło topiologię, ktora jest jest wymagana przy LT 3.0
     
  7. dredd

    dredd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam Xbox360 slim przerobiony na LT 3.0,wszystkie gry XGD2 chodzą bez problemu i bez przepuszczania przez ABGX aby dograło topiologię nawet niektóre z gier XGD2 mam nagrane na tańszych płytkach PLATINUM a nie na VERBATIM i też śmigają bezproblemu ,jedynie gry które miałem na XGD3 i przerobiłem Xbox Backup Creator-em na XGD2 musiałem nagrywać jeszcze raz przepuszczając przez ABGX.Wszystkie gry XGD3 nagrywam w IMGBURNIE z uruchomioną opcją Truncate,przy weryfikacji nie wyskakują mi żadne błędy.Błędy wyskakiwały mi czasem przy grach XGD2 ale jak napisał KamQiX mimo tego gry działąją bezproblemowo.Nie próbowałem instalować gierek na HDD więc co to tego nie mogę się wypowiedzieć,mam nadzieję że pomogłem :D
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nie da się xgd3 na xgd2 zrobić.Pozdrawiam
     
  9. Pablooos

    Pablooos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten błąd uniemożliwia granie od jekiegoś momentu czy można grać z płyty bez liva i normalnie przejść grę nagraną nie iHASem?
     
  10. dredd

    dredd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem na myśli cofnięcie topologii żeby w gry XGD3 móc grać na LT 2.0 być może wyraziłem się niezbyt jasno sorki :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum