1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LT+2.0 po podłączeniu do internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartez94k, Listopad 23, 2011.

  1. bartez94k

    bartez94k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Kupiłem nowego xboxa slim. Chciałem go przerobic, lecz podlaczylem go wczesniej do internetu. Moje pytanie brzmi: czy wgrywajac przerobke LT+ 2.0 będe mogl grac we wszystkie gry XDG3? Chodzi mi tylko i wyłącznie o singleplayer, moga mnie nawet zbanowac na LIVE - nie interesuje mnie multi. Prosze o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najprawdopodobniej ściągnęło Ci "cichą" aktualizacje od MS i narazie nie pograsz w XGD3/AP25 nawet na LT+2.0. Musisz czekać na LT+3.0.
     
  4. bartez94k

    bartez94k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  6. bartez94k

    bartez94k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak jeszcze nie przerobilem, to jak np dopiero przerobie na lt+ 2.0 to i tak nie bedzie dzialac?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No raczej, tak a nie wiem czy idzie jakoś "usunąć" tą aktualizacje...
     
  8. bartez94k

    bartez94k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a lt+ 3.0 jak szybko sie pojawi? w tym roku, przyszlym czy w ogole nie wiadomo?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie wiadomo, piszą że niby jeszcze z 2-3 miesiące ale są to wiadomości niepotwierdzone... Tu najszybciej się czegoś dowiesz :
    c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
    Narazie nie pisze kiedy wyjdzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum