1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LT 3.0 a gry LIVE?? Kilka pytań.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GrubyVW, Styczeń 24, 2012.

  1. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Witam mam przerobioną konsole tak jak w temacie.
    Mam kilka pytań :
    1. Czy mogę zrobić aktualizacje dla Xbox LIVE i czy nie usunie mi przeróbki??
    2. Czy mając sflashowany napęd LT 3.0 mogę grać na oryginalnych grach LIVE ?? ( bo czytałem w internecie ,że wykrycie tej przeróbki przez M$ jest mało prawdopodobne.

    Z góry dziękuje za odpowiedzi:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dołączam sie do pytania i dodam coś od siebie
    3. Czy mogę grać na piratach przez live?
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Nie usunie ci przeróbki, ale lepiej zrobić aktualizację z pendrive, żeby nie dostać bana.
    2.Można grać na oryginałach, ale ryzyko bana zawsze istnieje.
     
  5. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Słyszałem że na odpowiednio sprawdzonych ABGX360 obrazach i zweryfikowanych w bazie programu można ale nie jestem pewien.
     
  6. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najbezpieczniej teraz jest na LT+3.0, obraz spatchowany ABGX360 i gra wypalona IHAS`em, metodą TrunCate jest łatwiej złapać bana..
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Dzięki bardzo zaraz polecę zrobić aktualizacje
     
  10. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Aktualizacja zrobiona wszystko pięknie śmiga łącznie z Xbox Live
     
  11. patricknr1

    patricknr1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co sie dzeje z konsola jesli dostanie bana?
     
  12. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Brak podlaczenia do Live chyba tylko to z tego co pamiętam
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przy lt3.0 lub nowym dashboard z tego co pamietam gdzies tutaj na forum wyczytalem to dysk mozna uzywac
     
  15. wacha88

    wacha88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy w miarę bezpiecznie jest grać na oryginalnych plytach???mam przeróbkę 3.0 i chce pograć na live na plytach oryginalnych
    pozdro
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli grasz przez XBL tylko w jedną grę np. BF3 to warto nabyć oryginalną, jest dużo bezpieczniej niż na kopii - aczkolwiek nie chroni przed banem.
     
  17. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Tak gra połowa ludzi . banów dawno nie było, ale trzeba uważać bo ms w końcu coś wymyśli:p najbezpieczniej jest jeśli przed podłączeniem do xbl wejdziesz na forum i spr czy wszystko ok

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  18. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    A gdzie znajdę jakieś info o banach na forum, jakiś watek , dział ??
     
  19. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wątek jest podwieszony w tym dziale...

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum