1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka lt+ 3.0 oraz najnowszy dash a granie online

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karbon1992, Maj 30, 2012.

  1. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak w temacie, czy posiadając ta przeróbkę moge bez obaw grać online czy jest szansa na zbanowanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Śmiało graj, o nic się nie bój. Pamiętaj tylko, by gry były odpowiednio przygotowane pod LT+ v3.0 + gry XGD3 nagrywaj nagrywarką LiteON iHAS ; )
     
    1 osoba to lubi.
  4. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmm a czy gry lt 2.0 musze jakos specjalnie przerabiac pod lt 3.0?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, do gier xgd3 dogrywasz topologie
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Gry nagrane pod LT2.0 nie działają pod LT3.0. Nic z nimi nie zrobisz, niestety.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 musisz nagrać jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum