1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xSlayerqx, Listopad 15, 2013.

  1. xSlayerqx

    xSlayerqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    WItam Was mam pytanie czy na nagrywacę Hp DL nagram gry na lt3.0 xgd3 , i czy jak pobiorę grę ja lt2.0 czy bez problemu odpali na lt3.0. Czy już wyłącznie muszę zassysać na lt3.0 :) z góry dzieki Wam za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. xSlayerqx

    xSlayerqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    zabrardzo nie wiem do czego sie odniosłeś z tym "NIE"
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Powinieneś nagrać na tej nagrywarce jeśli gra nie posiada zabezpieczenia Civ. I jeśli pobierzesz grę pod lt 2.0 to będziesz musiał przepuścić obraz przez abgx aby dogralo topologie pod lt 3.0

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  6. xSlayerqx

    xSlayerqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Trebol91 dzieki za info , jakos sie z tym moze uporam dzis zassysam Gta V ale na 2 cd jest nie wiem jak ja to nagram do cholery :)
     
  7. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Wystarczy, że nagrasz DVD 2 a content z DVD 1 przerzucisz na dysk w konsoli jakimś programem. Poszukaj są poradniki na forumm
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Taką nagrywarką nie nagrasz xdg3 w 100%, jeśli chodzi o GTA masz poradnik od SETH`a. Jakbyś poświęcił 15 minut to byś wiedział na nie czekasz na gotowe było to setki razy.....:cool:

    Nie zagrasz też w gry pobrane pod lt2 (tyt. xdg3) musisz je w abgx zrobić do lt3 czyli Topologie.

    Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum