1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka lt a nagrywanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sufit, Maj 31, 2010.

  1. sufit

    sufit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam, mam xboxa z przerobka lt.
    Mam pytanie co do nagrywania gier:
    co musze zrobić po sciagnieciu obrazu płyty, chodzi mi o jakies vave, patche itp.
    przerobka lt.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wystarczy Ci przepuścić prez abgx360 i zobaczyć czy nie ma błędów crc w obrazie lub innych krytycznych. Nie musisz na LT patchować gier.
     
  4. sufit

    sufit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli żadnych wave, Stealth Patches?
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Nic tylko nagrywasz i grasz
     
  6. sufit

    sufit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzieki wielkie ;]
    i na razie w live tez moge? (
     
  7. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  8. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    jeżeli w te gry chcesz grać na xbl to musisz zwracać uwagę na wersje SS, więcej TUTAJ.

    edit.:
    Kolega wyżej był szybszy :)
     
  9. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jeżeli gra ma SS 2 to tak a i jeszcze musisz mieć abonament gold wykupiony
     
  10. sufit

    sufit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli aby grac przez neta, trzeba wave 1 lub 2 i ss2 ?

    czy tylko ss2 i wave 3,4,5,6
     
  11. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    niee, żeby grać przez neta gra musi mieć orginalny wave (czyli nie możesz go patchować na niższy!). Przy wave 1/2 gra ma mieć ss1. Przy wave3,4,5,6...itd. gra ma mieć ss2
     
  12. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Wave dowolny na LT musisz mieć SS2 aby bezpiecznie grać po sieci
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest odpowiedni temat jak nagrywać gry pod iX LT
     
Wczytywanie...

Poleć forum