1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LT+ na samsunga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez glizda_tychy, Listopad 29, 2010.

  1. glizda_tychy

    glizda_tychy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytam godzinami różne fora
    ja już niestety zaktulizowałem konsole grą nfs hp2
    i z tego co wiem dla mnie jest już za późno jeśli chodzi o metode 3 dashy (kinecty oraz beta) bo ponoć nie można akutalizowac wstecz
    no i z tego co wyczytałem pozostaje mi już tylko przeróbka na LT + z tym że ponoc obejmuje ona jedynie napędy liteona i benka
    kiedy wyjdzie ona pod naped samsunga ??
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie ma i nie będzie LT+ dla samsunga
    bo nie jest potrzebny ,naped ten nie wspiera AP25 więc jest
    bezpieczny - trzeba tylko do niego wgrać iXtreme LT1.0
     
  4. Norinai

    Norinai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dla Ciebie 2 dobre i 1 złą wiadomość. Najpierw ta zła: dla samsunga LT+ (prawdopodobnie) nie wyjdzie nigdy. Teraz czas na dobre wiadomości: samsung nie obsługuje zabezpieczenia AP 2.5 więc wszystkie nowe gry będą chodzić. Jest tylko jedno "ale" samsung musi być w konsoli od nowości(czyli nie może być podmieniany). Jeżeli jednak miałeś napęd podmieniany to najlepszym rozwiązaniem będzie zakup napędu dokładnie takiego samego (pod warunkiem że był to liteon lub benq) jaki był oryginalnie w konsoli (model i firmware). Wtedy trzeba wyciągnąć klucz z napędu który masz aktualnie wrzucić do nowego wraz z LT+ i możesz spać spokojnie.

    Qazimodo mnie uprzedził :)
     
  5. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    podmieniłem samsunga na dokładnie taki sam jak był i AC:Brotherhood nie bangla, co tu jest nie tak ?
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Podepne sie do tematu. Moj kolezka ma teraz samsunga, ale wczesniej mial lieteona. Nowe gry beda mu chodzic czy tzreba bedzie z powrotem kupic liteona i wgrac lt+?
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    masz wgrany LT1.0 ?
    sprawdziłeś obraz gry przed nagraniem nowym abgxem ?
    zainstalowałeś nowy dash ?
    nagrałeś na verbatimie ?
    jak nie to zrób co napisałem...
    jak tak i nie działa to źle nagrana płytka...


    <<<--- i ładnie kliknij dziekuję :)


    to że kolega mial zrobiony spoof nie jest za dobre bo obecnie spoof
    napedu jest wykrywany i grozi banem!
    więc szybki powrót do liteona go czeka i LT+
    do wgrania jak chce pograć na xbl i nie miec bana
     
  8. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    ja mam na obecnym samsungu oryginalny firmware i nie działa oryginalny AC:B
     
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Widać masz skopany laser, lub wada fabryczna płyty.
     
  10. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    laser jest ok, bo napęd jest nowy i tylko ta gra nie działa. fabryczna wada hmmm, musiałbym przetestować u qmpla...
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    @Qazimodo akurat ban mu nie grozi, bo juz ma :) Kurde szkoda, bo w usmie niedawno kupil naped i mu zmienialem. Gdybym wiedzial, ze beda takie jajca to bym kazal mu kupic litka...
     
  12. kaniutek1

    kaniutek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "to że kolega mial zrobiony spoof nie jest za dobre bo obecnie spoof
    napedu jest wykrywany i grozi banem!"

    Czyli wymiana samsunga na inny naped jest po to potrzebna zeby grac przez neta bez baba ? A jak ja nie gram na XBL to jak wgram LT1.0 to bede mogl grac na samsungu w nowe gry ? kiedys mialem LiteOn'a.
     
  13. Kopek84

    Kopek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jak zainstaluje najnowszy dash i zrobie update do LT1.0 na samsungu to bede musial kazda nowa gre patchowac przed uruchomieniem? dodam ze granie online mnie nie interesuje
     
  14. Norinai

    Norinai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będziesz musiał zmienić na liteona i wgrać lt+ żeby w ogóle móc zagrć w najnowsze gry.
     
  15. glizda_tychy

    glizda_tychy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napęd miałem podmieniany na samsunga już bo oryginalnie siedział lite on bo go sie ponoc nie dało kiedyś przerobić na ixtrema
    to co zaś musze podmienić napęd ?? nic nie darady z tym zrobić z tym samsungiem ??
     
  16. KUBAA9

    KUBAA9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam właśnie dziś wymieniłem napęd z samsunga na sansuga lecz jestem dosyć wkurzony ponieważ facet miał mi przerobić na LT 1.0 a przerobił UWAGA na 1.51 ixtreme i tak się wkur**** bo mówi że AC Borooderood będzie spokojnie działać a nie działa i mówi że trzeba inaczej patchować przed nagraniem a nic to nie daje proszę pomóżcie jeszcze będę do tego faceta dzwonił ale dosyć dziś sie bardzo wkurzyłem
     
  17. Slayer777

    Slayer777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Jestem bardzo swietrzy w temacie xbox360 i mam pytanie. Kupilem Xbox'a 360 z LT 1.6, w konsoli jest naped Samsunga lecz wczesniej byl naped HITACHI, a moje pytani brzmi: Czy w takim razie bede mogl ominac zabezpieczenia AP 2.5 czy to nierealne ??...
    Nie znam sie na rzeczy i nawet nei wiem jak tego szukac, gdyz szukalem i jedyny sensowny temat to wlasnie ten...

    prosze o odpowiedz S.777
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  19. Slayer777

    Slayer777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gosc mi napisal ze wszystko bedzie chodzic, ze kazda gra odpali... Dokaldnie to ejst to przerobka Samsunga z iXtreme 1.6 Non Stealth, jescli jest to pomocna informacja... Bede musial duzo poczytac o Xbox'ie bo widze ze jest tu troche rzeczy do opanowania.
    Tymczasem prosze o wasza porade... Jaki musial byc model tego Hitachi zeby bylo OK ? Produkcja konsoli to 2006-05-14.
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    słuchaj

    chodzi o to że jedne hitachi obsługiwały ap a drugie nie....więc to ważne jaki tam siedział
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak taka data produkcji to powinien byc tam samsung albo jakis niski model hitachi, w kazdym razie po wgraniu LT do tego samsunga wszystko bedzie smigac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum