1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka LT w warunkach domowych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez iktorn, Marzec 19, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. iktorn

    iktorn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy jest możliwość przerobienia w domu Xboxa Arcade w wersji Xenon, który posiada napęd Hitachi GDR-3120L, tak żeby odtwarzał gry nagrane przerobionym iHasem (XGD3)? Jeśli tak, to prosiłbym o instrukcję, bo z tego co czytałem, to do niektórych napędów wgrywa się LT2.0 a do niektórych LT3.0, a ja nie wiem jak i jaki FW mam wgrać, żeby móc pograć w nowsze gry typu Diablo III czy GTA V. Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest musisz posiadać kontroler sata który ci wykryje napęd w pc i wgrać lt 2.0b. Ale ruszając i rozkręcając tą konsole jest strach ,że się pojawi rrod. Raczej żadnej serwis sie nie podejmie tego. I dodatkowo nawet jak wgrasz lt 2.0b kopie xgd3 tylko ihasem wypalone będą śmigać.
     
  4. iktorn

    iktorn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Parę dni temu reballingowałem GPU i działa dobrze do tej pory, więc wypadałoby jeszcze to LT wgrać, żeby mieć ,,full opcję", a na żaden serwis nie mam zamiaru jej oddawać, skoro mogę to zrobić w domu i iHasa mam, więc mi nie przeszkadza, to że kopie tylko z tej nagrywarki będą działać ;) Więc wgrywać 2.0b i normalnie wszystkie gry będą działać? Nawet te najnowsze?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokladnie jak umiesz reball zrobić to z lt nie powinneś mieć problemu ,że ten napęd nie wymaga wlaściwie niż poza kontrolerem sata i jungleflasherem.
     
  7. iktorn

    iktorn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, czyli robię według tego poradnika i wgrywam LT+ 2.0, co daje mi możliwość grania we WSZYSTKIE gry?
    Kod:
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/flashowanie-wyciaganie-klucza-z-wszystkich-napedow-hitachi-fat-jungleflasher-108795/
    btw. przy podłączaniu konsoli przewodem sygnałowym do komputera a pozostawieniem zasilania z konsoli nie trzeba przypadkiem wyrównać potencjałów, poprzez połączenie przewodem obudowy komputera z metalowym ekranowaniem konsoli?
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Po co się pytasz dziesięć razy o to samo...?
    Tak będą działać.
    Tak trzeba zrównać potencjały, robiłeś reballa i o tym nie wiesz??
    Zamykam temat!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum