1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka LT...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kubeqq27, Styczeń 1, 2014.

  1. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, pare dni temu kupilem konsole, ale bez gier i dzisiaj pozyczylem sie od kolegi(tez ma przerobionego xboxa). Pozyczylem sie : Assassins creed 2, Brotherhood i Assassins creed 3 oraz Farcry 3. Kupilem konsole z przerobka LT3.0, ALE na konsoli odpala mi sie tylko assassins creed 2. Mam LT2.0 w konsoli czy jak? Pogubilem sie juz :/. Gdy wkladam inne gry niz Sin creed 2 to wyskakuje komunikat "Plyta nieobslugiwana"
    Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam !: )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kolega nagrywał gry pod LT 2.0 / 3.0 ?
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jesteś pewien, że kolega ma w konsoli także LT3.0?
     
  5. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem pewien, ze ma LT3.0 gdyz na folii od gier pisze, ze gra jest pod soft LT3.0 i jemu wszystko chodzilo

    #edit. kolega kupowal gry, nie nagrywal samodzielnie
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, znajde poradnik i sprobuje jakos to ogarnac. A jesli chodzi o koszt wgrania LT3.0 to mniej wiecej ile to kosztuje?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Poradnik masz wyżej w moim poprzednim poście.
    Cena LT 3.0 to 50-60 zł. Jaką posiadasz konsolę ?
    [​IMG]
     
  9. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Posiadam Jasperka z 2009 roku.
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ..pisz w ogólnym
     
Wczytywanie...

Poleć forum